GaŽlle en Claudio (Dell'Anno) verliezen kelner Pieter

dinsdag 30 juni 2009

Restaurant Dell'Anno verliest ťťn van zijn meest opvallende personeelsleden. De 23-jarige Pieter Van de Kerkhove kiest een andere toekomst. Een echte verrassing is dit niet. Pieter twijfelde al enige tijd over zijn toekomstplannen.

Gist

eren maakte hij zijn beslissing bekend. 'Ik sluit niet uit dat ik opnieuw ga studeren. Ik kan mijn studies interieur en vormgeving in Gent hernemen, maar mogelijk start ik iets nieuws en begin ik aan de opleiding communicatiemanagement.', aldus Pieter.

Eerder liet Pieter ook al regelmatig vallen dat hij heimwee had naar zijn vrienden en familie in Blankenberge. 'Ik voelde me vaak te geÔsoleerd, al had ik fantastische vriendschappen met mijn collega's'.

Claudio betreurt het vertrek, al hing het al enige tijd in de lucht. Donderdag 2 juli heropent restaurant Dell'Anno. Brecht, de andere kelner, zal zaalverantwoordelijke worden in het vernieuwde team van Claudio en GaŽlle.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers