EXQI-sitcom 'Kiekens' naar En

dinsdag 1 juni 2010

Het zag er even naar uit dat EXQI de door hun geproduceerde sitcom 'Kiekens' nog niet aan de straatstenen zou kwijtraken. Maar daar is nu verandering in gekomen. De sitcom, van de hand van Peter Van den Begin en Stany Crets, is aangekocht door En en zal in het najaar te zien zijn.

'Kiekens', over de belevenissen in de leraarskamer van een Vlaamse school, zou oorspronkelijk het paradepaardje worden van de commerciële zender EXQI Plus. Maar nu de zender nog maar een schaduw is van wat werd vooropgesteld, is er geen plaats meer voor het komische programma en werd er een koper gezocht.


'Kiekens' zal in het najaar te zien zijn bij Eén. Volgens een woorvoerder van de VRT 'past het programma perfect bij het eerste net'.

Bron: standaard.be


Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: EXQI Plus: de nieuwe zender van Alfacam

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor Belgi - Brazili in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine Belgi het grote Brazili bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend Belgi nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers