Exit Davy Brocatus na valpartij 'Sterren op het ijs'?

woensdag 22 augustus 2007

Amper een week na de start van de voorbereidingen van de VTM-show 'Sterren op het ijs' is er al een eerste slachtoffer gevallen. Dansexpert en Antwerps politicus Davy Brocatus kwam zwaar ten val en liep een barst in zijn elleboog op.

Broc

atus moet voor minstens twee weken in het gips. Of hij kan blijven deelnemen aan het programma is nog onzeker. 'Ik had nochtans mijn armbeschermers aangedaan, maar het heeft niet mogen baten', aldus Brocatus in de krant Het Laatste Nieuws.

In het eerste seizoen, toen nog onder de titel 'Dancing On Ice' liepen Kelly Pfaff en Staf Coppens verschillende blauwe plekken en kneuzingen op. Een Nederlandse coach had toen een hersenschudding.

Als de repetities verder 'normaal' verlopen, schitteren binnenkort 12 bekende Vlamingen op het VTM-ijs. De presentatie is in handen van Sergio en Francesca Vanthielen.

Bron: VRTnieuws

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Eddie Mannix is een zogenoemde Hollywood-fixer, die tijdens de jaren vijftig problemen oplost voor grote filmsterren van de studio Capitol Pictures. Wanneer acteur Baird Whitlock spoorloos verdwijnt, is het aan hem om de zaak kordaat van de baan te vegen.

'Hail, Caesar', film uit 2016 met oa. George Clooney, om 23.00 uur op Q2.

Dossiers