Exit Davy Brocatus na valpartij 'Sterren op het ijs'?

woensdag 22 augustus 2007

Amper een week na de start van de voorbereidingen van de VTM-show 'Sterren op het ijs' is er al een eerste slachtoffer gevallen. Dansexpert en Antwerps politicus Davy Brocatus kwam zwaar ten val en liep een barst in zijn elleboog op.

Broc

atus moet voor minstens twee weken in het gips. Of hij kan blijven deelnemen aan het programma is nog onzeker. 'Ik had nochtans mijn armbeschermers aangedaan, maar het heeft niet mogen baten', aldus Brocatus in de krant Het Laatste Nieuws.

In het eerste seizoen, toen nog onder de titel 'Dancing On Ice' liepen Kelly Pfaff en Staf Coppens verschillende blauwe plekken en kneuzingen op. Een Nederlandse coach had toen een hersenschudding.

Als de repetities verder 'normaal' verlopen, schitteren binnenkort 12 bekende Vlamingen op het VTM-ijs. De presentatie is in handen van Sergio en Francesca Vanthielen.

Bron: VRTnieuws

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Anouk en Matthijs hebben last van keuzestress: door hun besluiteloosheid zijn ze al twee jaar op zoek naar een woning. Martijn en co to the rescue! Je kijkt deze zomer naar de Nederlandse versie van het populaire programma 'Blind Gekocht!'.

'Kopen Zonder Kijken', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers