Eerste namen voor 'De Slimste Mens ter Wereld'

maandag 13 augustus 2018
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

Het Laatste Nieuws pakt maandag uit met de eerste namen voor de nieuwste editie van 'De Slimste Mens ter Wereld', dit najaar op VIER.

Niemand minder dan Wouter Vandenhaute himself zal dit jaar deelnemen aan 'De Slimste Mens ter Wereld' op 'zijn' VIER. Binnenkort neemt Telenet de fakkel over als eigenaar van De Vijver Media, de holding boven VIER en productiehuis Woestijnvis. Vandenhaute blijft wel nog voorzitter van de Raad van Bestuur van De Vijver Media. Daarom zei 'de grote baas' nu ja op de vraag van Erik Van Looy om deel te nemen aan de populaire quiz. Tot nu had hij namelijk altijd gezegd dat hij niet wou zetelen in eigen tv-shows.


Naast Wouter Vandenhaute zijn nog twee namen bekend. Actrice Clara Cleymans ('De Ridder' en 'Tegen de Sterren Op') heeft toegezegd. Net als Peter Van de Veire trouwens. De radio-dj van MNM wil en moet beter doen dan zijn sidekick Julie Van den Steen. Zij vloog er vorig jaar al na één deelname uit.

Vooral voor Cleymans en Van de Veire zal het een hele puzzel worden om de opnames van 'De Slimste Mens ter Wereld' te combineren met hun drukke agenda's. Clara Cleymans staat binnenkort op de planken van de Studio 100-spektakelmusical '40-45'. De repetities daarvan zijn in volle gang en in oktober gaat de show in première. Peter Van de Veire zal de opnames van de VIER-quiz dan weer moeten combineren met zijn ochtendshow op MNM. Die start begin september ook weer.

Het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' is vanaf oktober weer te zien op VIER.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick Dunne bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Door zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag rijst bij iedereen de vraag: heeft Nick Dunne zijn vrouw vermoord?

'Gone Girl', film uit 2014 met oa. Ben Affleck, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers