Dries Verhaeghe (VRT) gaat werken voor Eyeworks

woensdag 16 november 2011

VRT-producer Dries Verhaeghe stapt over naar productiebedrijf Eyeworks. Hij wordt door het van oorsprong Nederlandse bedrijf ingelijfd om entertainmentprogramma's te maken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Verhaeghe was bij de VRT producer van succesvolle programma's als 'Steracteur Sterartiest' en 'Peter Live'. Hij stond ook mee aan de wieg van de showbizztalkshow 'Vrienden Van de Veire', dat maar op weinig bijval kan rekenen.

Dies Verhaeghe (39) is al sinds oktober weg bij de VRT. Hij richtte zijn eigen bedrijf op, maar wordt nu ingelijfd door Eyeworks om nieuwe entertainmentprogramma's te maken. Eyeworks maakte al showprogramma's zoals 'Sterren op de Dansvloer', maar was tot nu vooral sterk in het maken van realityprogramma's. Nu wil het bedrijf meer entertainment gaan maken. En daarvoor lijkt Dries Verhaeghe de geknipte man.

Verhaeghe werkte eerder ook bij VT4 en vtm, waar hij onder anderen tekende voor 'Idool'.

Bron: HLN.be


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Streetdancer Luke beschouwt een verlaten warenhuis in New York als zijn enige thuis. Daar komen de beste streetdansers van de hele wereld bijeen om hun dansmoves te perfectioneren. Wanneer Luke en zijn danscrew, The House of Pirates, het pand dreigen te verliezen, is hun laatste hoop gevestigd op het winnen van de World Jam-wedstrijd.

'Step Up 3D', film uit 2010 met oa. Rick Malambri en Sharni Vinson, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers