Dean wint 'Sterren op het ijs'

woensdag 5 december 2007

Na een spannende skate-off vorige week vrijdag moest Stoffel Bollu de duimen leggen voor Katerine. Dean en Katerine namen het woensdagavond tijdens de live-show voor de laatste keer tegen elkaar op in de grote finale. Na een spannende wedstrijd werd Dean door zowel de jury als de kijkers als winnaar gekozen van 'Sterren op het ijs'

De k

ijkers mochten via de website van VTM kiezen op welke drie nummers de finalisten moesten schaatsen. Bij Dean waren de küren technisch zeer goed, bij Katerine waren ze spectaculairder. Bij de laatste kür ging Katerine even onderuit maar dat zag de jury door de vingers.

Dean kreeg voor zijn eerste kür 9.3 van de jury terwijl Katerine een 10 kreeg, maar bij de tweede kür kreeg ook Dean vier tienen van de jury. De hele wedstrijd door lagen de scores enorm dicht bij elkaar. Dean stond na de drie kuren op de eerste plaats, Katerine op de tweede. De scores telden voor 50% mee, de stemmen van de kijkers voor de andere 50%. Alles kon dus nog gebeuren, zeker nu er geen groot verschil tussen de scores van de jury lag.

Uiteindelijk zwichtten de kijkers toch voor de charmes en het schaatstalent van Dean. Hij mag zich de terechte winnaar van 'Sterren op het ijs' noemen. Katerine moet vrede nemen met een tweede plaats maar heeft ook laten zien dat ze talent in huis heeft.

Dean had nooit gedacht dat hij, na Idool 2007, in datzelfde jaar nog een grote wedstrijd zou winnen. Hij wist even niet wat hij moest zeggen maar Dean is enorm blij dat hij de trofee mee naar huis mocht nemen.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op Eén.

Dossiers