Dean wint 'Sterren op het ijs'

woensdag 5 december 2007

Na een spannende skate-off vorige week vrijdag moest Stoffel Bollu de duimen leggen voor Katerine. Dean en Katerine namen het woensdagavond tijdens de live-show voor de laatste keer tegen elkaar op in de grote finale. Na een spannende wedstrijd werd Dean door zowel de jury als de kijkers als winnaar gekozen van 'Sterren op het ijs'

De k

ijkers mochten via de website van VTM kiezen op welke drie nummers de finalisten moesten schaatsen. Bij Dean waren de kren technisch zeer goed, bij Katerine waren ze spectaculairder. Bij de laatste kr ging Katerine even onderuit maar dat zag de jury door de vingers.

Dean kreeg voor zijn eerste kr 9.3 van de jury terwijl Katerine een 10 kreeg, maar bij de tweede kr kreeg ook Dean vier tienen van de jury. De hele wedstrijd door lagen de scores enorm dicht bij elkaar. Dean stond na de drie kuren op de eerste plaats, Katerine op de tweede. De scores telden voor 50% mee, de stemmen van de kijkers voor de andere 50%. Alles kon dus nog gebeuren, zeker nu er geen groot verschil tussen de scores van de jury lag.

Uiteindelijk zwichtten de kijkers toch voor de charmes en het schaatstalent van Dean. Hij mag zich de terechte winnaar van 'Sterren op het ijs' noemen. Katerine moet vrede nemen met een tweede plaats maar heeft ook laten zien dat ze talent in huis heeft.

Dean had nooit gedacht dat hij, na Idool 2007, in datzelfde jaar nog een grote wedstrijd zou winnen. Hij wist even niet wat hij moest zeggen maar Dean is enorm blij dat hij de trofee mee naar huis mocht nemen.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers