De tweede finalist wordt bekend in 'Mijn Restaurant!'

maandag 25 mei 2009

Vorige week donderdag ging de culinaire levende legende Heston Blumenthal eten in 't Gerecht in Turnhout en bij Bigarreaux in Sint-Truiden. Daarna gaf de bekende gastronoom zijn advies. Deze aflevering van 'Mijn Restaurant!' werd gevolgd door 983.468 smaakgrage Vlamingen, goed voor een marktaandeel van 51,8 % (VVA 18-54).

I


n de 25ste aflevering van 'Mijn Restaurant!' Ė uitzending dinsdag 26 mei 2009- komen de koppels te weten wie de tweede finalist wordt en wie op een zucht van de finale zijn culinaire droom moet opbergen.

De genomineerden verwerken het stemadvies van topchef Heston Blumenthal. Die koos nipt voor Sint-Truiden, en dat is toch wel hard aangekomen bij Chris en Wendy. Bovendien is het voor hen de derde keer op rij dat ze genomineerd zijn en campagne moeten voeren. Dat weegt door!

Ann en Tom gooien zich helemaal in hun campagne, en trekken zelfs naar het hol van de leeuw: Turnhout.

In Kortrijk is het business as usual. Dell'Anno zit stampvol en het is hard werken om iedereen te bedienen. Ann & Tom en Chris & Wendy nemen tenslotte afscheid van hun personeel, klanten en restaurant. Misschien moeten ze de deuren sluiten...

En dan verschijnt Rani op het scherm om het verdict bekend te maken...

'Mijn Restaurant!', dinsdag 26 mei om 21.20 uur op vtm.

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers