'De Slimste Mens ter Wereld': exit Bent Van Looy, welkom Karen (K3)

woensdag 6 januari 2010

'Het strikje deed hem de das om', wijze woorden van 'De Slimste Mens' voor één dag, Peter Vandermeersch. Hij scoorde woensdagavond meer dan 500 seconden en stuurde zo Bent Van Looy en Raf Walschaerts naar het gevreesde finalespel.

Bent Van Looy droomde aan het begin van de uitzending nochtans van zijn elfde deelname. Speciaal voor de gelegenheid droeg de frontman van 'Das Pop' een strikje, maar net dat kleinood zou wel eens voor ongeluk kunnen gezorgd hebben.

Vlak voor de laatste ronde besloot Bent dan ook om zijn strikje uit te trekken. Maar het kon niet meer baten. Met amper 131 seconden moest hij het in het finalespel opnemen tegen een enorm puntensaldo van Raf Walschaerts, bekend van Kommil Foo.

Op geen enkel moment kon Bent Van Looy zijn tegenspeler het vuur aan de schenen leggen. Bij de slotvraag rond Marijn Devalck liet Bent dan ook het voor de handliggende antwoord 'FC De Kampioenen' liggen. Het spel was gespeeld, maar fans moeten niet treuren, Bent mag zeker terug komen voor de finaleweek.

Donderdagavond is er opnieuw vrouwelijk schoon in 'De Slimste Mens ter Wereld'. Raf Walschaerts en Peter Vandermeersch moeten het dan opnemen tegen Karen Damen, beter bekend als 'de rosse van K3'.

'De Slimste Mens ter Wereld', donderdag 7 januari rond 22.00 uur op Eén.


DOSSIER: De Slimste Mens ter Wereld (2009-2010)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Eric Randall is een bekende schrijver van boeken over hoe je best single zou moeten blijven. Hij heeft het bovendien niet echt voor Kerstmis en alles wat er bij te kijken komt. Dit jaar moet hij op zijn neefje en nichtje passen wanneer hun ouders er niet zijn. Met de hulp van zijn buurvrouw April Stewart leert hij de liefde te vinden en in de kerstsfeer te komen.

'Christmas Next Door', film uit 2017 met oa. Jesse Metcalfe, om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers