De Grote TV-Visie Wedstrijd: deelnemen kan nog!

donderdag 20 december 2007

Alle 10 de dagvragen van de Grote TV-Visie Wedstrijd zijn gesteld. Iedereen die een of meerdere correcte antwoorden heeft gegeven doorheen de voorbije spelperiode heeft als retourtje een tip gekregen. Met die tips komt het er nu op aan om het finale antwoord te raden. En ding geven we al meteen mee: we zoeken een Vlaams komiek!

M


enslievend als we zijn in deze eindejaarsdagen willen we iedereen die TV-Visie op regelmatige basis bezoekt alsnog de kans geven om mee te spelen met de Grote Wedstrijd. En meedoen is absoluut de moeite, want we hebben prachtige prijzen zomaar te geef. We hebben boeken, cd's, dvd's en pakken erg leuke mediagadgets. Zeker de moeite dus om ons een sms te sturen en mee te spelen. Je krijgt er met een beetje geluk een rg leuk cadeau voor in de plaats.

Een dagvraag gemist en wil je alsnog deelnemen? Dat kan! De dagvragen kan je terug vinden via een klik op deze link.

LET WEL: indien je het antwoord van vraag 1 wil sms'en stuur je bijvoobeeld INFO TVVISIE1 A naar 3273, maar voor dinsdag is dat INFO TVVISIE2 A naar 3273, voor woensdag: INFO TVVISIE3 A naar 3273 etc.

Spelverloop De Grote TV-Visie Wedstrijd
Gedurende 10 dagen krijg je elke dag een vraag voorgeschoteld. SMS je antwoord naar 3273. Elk goed antwoord krijgt als reply een tip van de dag. Alle tips meiden naar een 'sleutelwoord', iets of iemand die we zoeken. Hou de tips dus goed bij indien je kans wil maken op een leuke hoofdprijs!

Je kan zoveel keer meedoen als je zelf wil. Elke dag krijgt een dagwinnaar een leuk cadeautje van ons. Het volledige wedstrijdreglement kan je bij ons aanvragen via dit contactformulier (kies bij Aangaande/Bestemmeling voor 'Algemeen'). Over deze wedstrijd wordt verder niet gecommuniceerd. Individuele vragen worden niet behandeld.

Doorheen de wedstrijd zijn dagelijks winnaars geselecteerd. Met hen nemen we in de loop van januari contact op voor de aflevering van hun prijs.

Binnenkort zetten we alle tips nog eens op een rijtje en kan je sms'en voor het finale antwoord. Hou TV-Visie dus goed in de gaten!

DOSSIER: De Grote TV-Visie Wedstrijd

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers