Claudio verlaat restaurant Dell'Anno

zaterdag 24 april 2010

Claudio Dell'Anno heeft de deur van de keuken in Kortrijk definitief achter zich dicht getrokken. De jonge chef trekt terug naar zijn thuisbasis Knokke waar hij het restaurant van zijn ouders nieuw leven wil inblazen. De zaak in Kortrijk is eigendom van Claudio's ex-partner GaŽlle en de nieuwe maÓtre Xavier. Claudio zal Dell'Anno wel blijven adviseren.

De nieuwe maître Xavier nam de aandelen van Claudio in restaurant Dell'Anno over en is nu samen met Gaëlle eigenaar van het Kortrijkse restaurant. Claudio zelf kookt niet meer in Dell'Anno, maar zal het team blijven adviseren en hen als freelance consultant helpen bij het samenstellen van de menu's en het uitstippelen van de te volgen weg.


Claudio Dell'Anno trekt naar Knokke om het restaurant van zijn vader, Ciccio, over te nemen. Claudio's vader sukkelt met zijn gezondheid. 'En ik wil hem de miserie van een overnemer te moeten zoeken, besparen', aldus Claudio in Het Nieuwsblad. En hij heeft grootste plannen met de zaak. 'Ik wil het liefst een klein zaakje, met niet meer dan 20 of 25 personen per service. En ik wil met weinig personeel werken. In mijn nieuwe zaak zal het er losjes aan toe gaan. Ik wil graag de sfeer van een Italiaanse trattoria creëren. Een plek waar de mensen in een ongedwongen sfeer een glas wijn kunnen drinken, en waar ze weten dat ze er altijd iets lekkers op het bord krijgen', zo ligt hij in de krant zijn plannen toe.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Al tien jaar lang is Mia een trouwe en hardwerkende manager van een kerstmutsenwinkel in een kleine stad. Maar dit seizoen heeft haar baas een teleurstellende mededeling voor haar. De positie die ze begeerde gaat naar zijn zoon Nick, die vanuit New York komt om het familiebedrijf over te nemen. Mia is ontevreden met het vooruitzicht de zoon te moeten opleiden, maar ontdekt al snel dat Nick een charismatische charmeur is en wordt verliefd op hem. Nick heeft aanvankelijk zijn twijfels over het feit dat hij zijn leven in de grote stad achter zich heeft gelaten, maar hij en Mia beseffen langzaam dat zij het kerstwonder zijn waar ze elk op gewacht hebben.

'Hats Off to Christmas!', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers