Claudio verlaat restaurant Dell'Anno

zaterdag 24 april 2010

Claudio Dell'Anno heeft de deur van de keuken in Kortrijk definitief achter zich dicht getrokken. De jonge chef trekt terug naar zijn thuisbasis Knokke waar hij het restaurant van zijn ouders nieuw leven wil inblazen. De zaak in Kortrijk is eigendom van Claudio's ex-partner GaŽlle en de nieuwe maÓtre Xavier. Claudio zal Dell'Anno wel blijven adviseren.

De nieuwe maître Xavier nam de aandelen van Claudio in restaurant Dell'Anno over en is nu samen met Gaëlle eigenaar van het Kortrijkse restaurant. Claudio zelf kookt niet meer in Dell'Anno, maar zal het team blijven adviseren en hen als freelance consultant helpen bij het samenstellen van de menu's en het uitstippelen van de te volgen weg.


Claudio Dell'Anno trekt naar Knokke om het restaurant van zijn vader, Ciccio, over te nemen. Claudio's vader sukkelt met zijn gezondheid. 'En ik wil hem de miserie van een overnemer te moeten zoeken, besparen', aldus Claudio in Het Nieuwsblad. En hij heeft grootste plannen met de zaak. 'Ik wil het liefst een klein zaakje, met niet meer dan 20 of 25 personen per service. En ik wil met weinig personeel werken. In mijn nieuwe zaak zal het er losjes aan toe gaan. Ik wil graag de sfeer van een Italiaanse trattoria creëren. Een plek waar de mensen in een ongedwongen sfeer een glas wijn kunnen drinken, en waar ze weten dat ze er altijd iets lekkers op het bord krijgen', zo ligt hij in de krant zijn plannen toe.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Factcheckers' (foto: Eén - © VRT 2019)

Is een gps-tracker dť oplossing tegen fietsdiefstal? Om dat te testen heb je een fiets, een tracker ťn een dief nodig... Kun je chemopatiŽnten terug met smaak laten eten via een speciaal brood, het oncobrood? En is het in Vlaanderen nergens meer stil zoals artikels beweren? Britt gaat op zoek naar de complete stilte.

'Factcheckers', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers