Claudio ('Mijn Restaurant!') met de dood bedreigd

zaterdag 6 juni 2009

Het parket van Kortrijk heeft een 32-jarige man uit Melle opgepakt die doodsbedreigingen had geuit aan het adres van Claudio Dell'Anno, de winnaar van het vtm-programma 'Mijn Restaurant!'. Ondertussen is de man ondervraagd en opnieuw vrijgelaten.

I


n de finalestrijd van 'Mijn Restaurant!' had de man Claudio en GaŽlle benaderd om de telling van de stemmen voor Dell'Anno te manipuleren. Eind mei had de man getelefoneerd met een vaste klant van het Kortrijkse restaurant om de stemming te beÔnvloeden in ruil voor 35.000 euro. De klant vertelde het verhaal aan Claudio. Die wilde niet op het voorstel van de man ingaan. En toen begonnen de bedreigingen.

Het gerecht begon een onderzoek en kon de man opsporen. Donderdag werd hij opgepakt en bekende de feiten. Volgens het parket had de man hetzelfde geprobeerd in restaurant Biggarreaux van Ann en Tom in Sint-Truiden. Ook zij wilden niet toegeven aan de manipulatie.

Bron: GVA.be


Lees ook:
Claudio en GaŽlle uit Kortrijk winnen finale 'Mijn Restaurant'
'Mijn Restaurant!': Peter Goossens kop van jut in Sint-Truiden
Herbeleef 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers