Claudio ('Mijn Restaurant!') met de dood bedreigd

zaterdag 6 juni 2009

Het parket van Kortrijk heeft een 32-jarige man uit Melle opgepakt die doodsbedreigingen had geuit aan het adres van Claudio Dell'Anno, de winnaar van het vtm-programma 'Mijn Restaurant!'. Ondertussen is de man ondervraagd en opnieuw vrijgelaten.

I


n de finalestrijd van 'Mijn Restaurant!' had de man Claudio en Galle benaderd om de telling van de stemmen voor Dell'Anno te manipuleren. Eind mei had de man getelefoneerd met een vaste klant van het Kortrijkse restaurant om de stemming te benvloeden in ruil voor 35.000 euro. De klant vertelde het verhaal aan Claudio. Die wilde niet op het voorstel van de man ingaan. En toen begonnen de bedreigingen.

Het gerecht begon een onderzoek en kon de man opsporen. Donderdag werd hij opgepakt en bekende de feiten. Volgens het parket had de man hetzelfde geprobeerd in restaurant Biggarreaux van Ann en Tom in Sint-Truiden. Ook zij wilden niet toegeven aan de manipulatie.

Bron: GVA.be


Lees ook:
Claudio en Galle uit Kortrijk winnen finale 'Mijn Restaurant'
'Mijn Restaurant!': Peter Goossens kop van jut in Sint-Truiden
Herbeleef 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers