Claudio dreigt met juridische stappen na sms-probleem

dinsdag 2 juni 2009

De storm rond de finale van 'Mijn Restaurant!' zal de eerste dagen nog niet gaan liggen. Wie ook wint of verliest, de schuld zal voor vele fans te zoeken zijn bij de technische problemen rond het Mobistar-netwerk. Ook Claudio lijkt zich nu te mengen in het debat: 'Wij gaan stappen ondernemen', klinkt het in Kortrijk.

T


om en Ann uit Sint-Truiden zaten afgelopen weekend met de handen in het haar. Door technische problemen bij het Mobistar-netwerk geraakte sms'jes vanuit de regio Diest en Tienen niet verstuurd. 'Een ramp', klonk het in Sint-Truiden. Vtm bevestigde maandagavond de problemen en onderzoekt de zaak. Later op de dag zal het bekendmaken welke maatregelen er genomen zullen worden.

Eťn van de mogelijke maatregelen die opduiken is het schrappen van alle Mobistar-sms'jes die verstuurd werden tijdens de uren van de technische problemen boven Sint-Truiden en Tienen. Alle Mobistar-sms'jes, dat betekent dus ook de sms'jes voor restaurant Dell'Anno van Claudio en GaŽlle. Op die manier wil vtm proberen de finale alsnog eerlijk te laten verlopen.

'Dat pik ik niet', aldus Claudio, 'Dit is totaal oneerlijk. Wij hebben zondag een fantastische campagnedag gehad. We weten zeker dat er duizenden berichtjes zijn verstuurd', zegt hij. 'De mensen die voor Sint-Truiden probeerden te stemmen, zijn geen geld kwijt. Ze kunnen hun stem nu gewoon overdoen. De mensen die op dat moment via Mobistar voor ons stemden, hebben effectief betaald. Als je die stemmen schrapt, dan is dat eigenlijk diefstal.'

Bij vtm moeide zelf grote baas Peter Quaghebeur zich in deze zaak. 'We moeten ervoor zorgen dat geen van beide finalisten voordeel kan halen uit dit technisch probleem. Wij willen daarover een waterdichte garantie', klonk het zondag.

Later op de dag maakt vtm bekend hoe het de zaak verder zal aanpakken. Eťn ding staat vast, Vlaanderen snakt naar de grote finale en de sms-problemen zullen ook de volgende dagen nog het gespreksonderwerp van de dag zijn.   (Bron: Het Nieuwsblad)

Wie wint volgens jou de finale van 'Mijn Restaurant!'?
Sint-Truiden of Kortrijk?
Stem NU in de ultieme poll!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
Sms-probleem Sint-Truiden van de baan, vtm onderzoekt de zaak
Sms-probleem zorgt voor paniek in Sint-Truiden
Dinsdagavond is 'Mijn Restaurant!'-avond bij vtm: wie wint de finale?
'Bigarreaux in Sint-Truiden wint finale Mijn Restaurant!'
Herbeleef 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers