Chefkok Jelle: 'Restaurant d'Hoogeschool blijft bestaan'

vrijdag 6 februari 2009

Jelle, winnaar van het vtm-programma 'Mijn Restaurant' weerlegt met klem de geruchten dat restaurant d'Hoogeschool zou sluiten. Jelle is trouwens druk bezig met een nieuw project waarvan in maart de eerste resultaten zichtbaar moeten worden.

Afge

lopen week verscheen het bericht dat het pand van restaurant 'd'Hoogeschool' te koop staat. Meteen doken allerlei geruchten op dat dit ook het einde betekent van het restaurant van Jelle en Micheline.

De fans moeten echter niet wanhopen. Volgens Jelle loopt zijn contract nog tot 2016. Bovendien legt hij momenteel de laatste hand aan zijn nieuwste project. In maart verhuist het restaurant naar de eerste verdieping van het gebouw. Op het gelijkvloers komt dan 'd'Hoogeschool Le Bistro' waar een meer volkse keuken aan betaalbare prijzen geserveerd wordt.

Bron: De Standaard 

LEES OOK: Gebouw 'Mijn Restaurant'-winnaar d'Hoogeschool te koop

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Blacklist@home' (foto: Ketnet - © VRT 2020)

Oona Coppens is twaalf jaar oud en wil met Tom Waes naar Engeland zeilen. En klein probleem: ze kan niet zeilen. En groot probleem: ook Tom kan niet zeilen. Op vier dagen tijd willen ze zichzelf klaarstomen voor de grote oversteek. Lukt het hen om het Kanaal over te zeilen?

'De Blacklist', om 20.10 uur op En.

Dossiers