Chefkok Jelle: 'Restaurant d'Hoogeschool blijft bestaan'

vrijdag 6 februari 2009

Jelle, winnaar van het vtm-programma 'Mijn Restaurant' weerlegt met klem de geruchten dat restaurant d'Hoogeschool zou sluiten. Jelle is trouwens druk bezig met een nieuw project waarvan in maart de eerste resultaten zichtbaar moeten worden.

Afge

lopen week verscheen het bericht dat het pand van restaurant 'd'Hoogeschool' te koop staat. Meteen doken allerlei geruchten op dat dit ook het einde betekent van het restaurant van Jelle en Micheline.

De fans moeten echter niet wanhopen. Volgens Jelle loopt zijn contract nog tot 2016. Bovendien legt hij momenteel de laatste hand aan zijn nieuwste project. In maart verhuist het restaurant naar de eerste verdieping van het gebouw. Op het gelijkvloers komt dan 'd'Hoogeschool Le Bistro' waar een meer volkse keuken aan betaalbare prijzen geserveerd wordt.

Bron: De Standaard 

LEES OOK: Gebouw 'Mijn Restaurant'-winnaar d'Hoogeschool te koop

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Team Scheire' (foto: Canvas - © VRT - Sofie Silbermann 2018)

Debby geeft als zaalverantwoordelijke graag het goede voorbeeld aan haar team. Omdat ze geboren werd zonder linkerhand stoot ze echter op praktische problemen, zoals het dragen van een plateau. Kristel Van den Bergh probeert via 3D-printing tot een oplossing te komen. Toen Tatjana 16 jaar was liep ze ernstige gehoorschade op. Hoewel haar tinnitus op dit moment leefbaar is, is ze als de dood dat het erger zou worden. Maarten Weyn bedenkt een hulpmiddel dat hopelijk haar leven zal veranderen.

'Team Scheire', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers