CarTV, zender voor auto en moto ook bij Belgacom TV

woensdag 10 januari 2007

CarTV, de WebTV-zender voor auto en moto is terug, en niet alleen op internet! Voor het vierde opeenvolgende jaar in avant-première kennismaken met alle nieuwigheden van het Autosalon van Brussel. CarTV ging van start in 2003 en is een interactieve tv-zender op internet voor autoliefhebbers en kandidaat-kopers. De zender toont voornamelijk videopresentaties van de modellen die op het Brusselse Autosalon worden voorgesteld.

CarT

V is een samenwerking tussen Skynet, Belgacom, Febiac (de organisator van het Autosalon) en CarTV-producent eMotion Factory. De laatste editie was bijzonder succesvol met 300.000 unieke bezoekers en 1,6 miljoen videodownloads. Met de editie 2006 kunnen de liefhebbers wederom waar en wanneer ze willen een uitgebreid aanbod van filmpjes bekijken. De nieuwe editie van CarTV zal voor het eerst op 3 verschillende platformen te bekijken zijn: het web, TV en Mobiel.

Op het web is CarTV toegankelijk via www.adsl.be/cartv. Voor Belgacom ADSL-klanten is het gratis, anderen betalen 1 EUR voor 24 uur of 3 EUR voor 1 maand via sms.

Daarnaast is de site van CarTV voortaan ook toegankelijk via directe links in diverse rubrieken van de website van Autogids/Moniteur Automobile. De video's van CarTV illustreren op die manier de artikels die in dit automagazine verschijnen.

Daarnaast is CarTV voor het eerst ook te zien op televisie voor de abonnees van Belgacom TV. Zij kunnen de reportages gratis bekijken via video on demand.

En om de cirkel helemaal rond te maken kan de consument vanaf de start van het Autosalon alles eveneens bekijken op z'n gsm via het Vodafone Live Portaal van Proximus ! Eveneens nieuw aan de vierde editie van CarTV is de doorgedreven samenwerking met Autogids/Moniteur Automobile. Naast interviews met fabrikanten en salonpromoties kunnen de bezoekers van de site grasduinen in redactioneel advies, tips, autotests en een verzameling links naar verdere informatie op de site van Autogids/Moniteur Automobile. Dit alles garandeert een grotere objectiviteit en een rijkere inhoud dan ooit tevoren.

Op CarTV kunnen nu reeds acht gedetailleerde autotests bekeken worden en twintig presentaties van nieuwe voertuigen die op het Autosalon van Brussel te zien zullen zijn. Daarvoor wordt gewerkt met exclusieve videocontent van het autosalon van Parijs.
Persbericht Belgacom
http://www.belgacomtv.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenzaam' - Anouck (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2019)

Uit recent onderzoek blijkt dat acht op de tien Vlaamse jongeren tussen achttien en vijfentwintig jaar zich regelmatig eenzaam voelen. 'The Connected World' belooft verbinding, maar het tegendeel is waar. Hoe komt het dat zoveel jongeren in onze samenleving zich eenzaam voelen? Wat opvalt bij deze jonge generatie is dat die eenzaamheid heel vaak te maken heeft met de zoektocht naar hun identiteit. Wie ben ik en waar is mijn plaats in deze wereld?

'Eenzaam', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers