Bruno Wyndaele vervangt Karen Damen (K3) in 'De Slimste Mens'

dinsdag 12 januari 2010

'Ik berust in mijn lot', met deze mooie woorden nam Karen Damen afscheid van 'De Slimste Mens ter Wereld'. In haar derde aflevering kwam de hoogzwangere K3-zangeres in het finalespel terecht tegen Peter Vandermeersch. Toch bleef het nog tot de laatste seconden bijzonder spannend.

'Wat weet je over Cindy Crawford?' Dat was de beslissende vraag. Karen Damen had het spel kunnen afwerken, maar vergat de nationaliteit van het topmodel te vermelden. Door het trefwoord 'actrice' te geven, speelde Peter Vandermeersch zijn tegenstreefster naar huis. Karen nam haar afscheid zeer sportief op met de mooie woorden 'ik berust in mijn lot'.

Woensdagavond nemen Peter Vandermeersch en Joost Vandecasteele het op tegen de allereerste presentator van 'De Slimste Mens ter Wereld: Bruno Wyndaele.

'De Slimste Mens ter Wereld', woensdag 13 januari rond 22.00 uur op Eén.Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: De Slimste Mens ter Wereld (2009-2010)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers