Bruno Wyndaele vervangt Karen Damen (K3) in 'De Slimste Mens'

dinsdag 12 januari 2010

'Ik berust in mijn lot', met deze mooie woorden nam Karen Damen afscheid van 'De Slimste Mens ter Wereld'. In haar derde aflevering kwam de hoogzwangere K3-zangeres in het finalespel terecht tegen Peter Vandermeersch. Toch bleef het nog tot de laatste seconden bijzonder spannend.

'Wat weet je over Cindy Crawford?' Dat was de beslissende vraag. Karen Damen had het spel kunnen afwerken, maar vergat de nationaliteit van het topmodel te vermelden. Door het trefwoord 'actrice' te geven, speelde Peter Vandermeersch zijn tegenstreefster naar huis. Karen nam haar afscheid zeer sportief op met de mooie woorden 'ik berust in mijn lot'.

Woensdagavond nemen Peter Vandermeersch en Joost Vandecasteele het op tegen de allereerste presentator van 'De Slimste Mens ter Wereld: Bruno Wyndaele.

'De Slimste Mens ter Wereld', woensdag 13 januari rond 22.00 uur op Eén.Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: De Slimste Mens ter Wereld (2009-2010)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Mij Overkomt Het Niet' (foto: Eén - © VRT 2019)

De scouts van Izegem zijn op kamp aan het meer van Btgenbach, wanneer plots de 15-jarige Sebastiaan verdwijnt. Terwijl de Cel Vermiste Personen op zoek gaat naar de jongen, beginnen zijn ouders aan een lange terugrit uit Spanje. Voor de leiding is het bang afwachten: vinden ze Sebastiaan terug, en hoe zullen zijn ouders reageren?

'Mij Overkomt Het Niet', om 20.40 uur op En.

Dossiers