Bookmakers zien Tom Dice hoog eindigen

donderdag 11 maart 2010

Tom Dice zou wel eens voor een ereplaats kunnen gaan in Oslo. De bookmakers Boylesports en Betfair twijfelen er niet aan dat hij naar de finale doorstoot en in die finale zien ze Tom om het brons strijden met Ierland. De tweede plaats is weggelegd voor Rusland en Noorwegen mag de organisatie van het songfestival in 2011 nog eens overdoen.

Voor alle duidelijkheid: dit betekent uiteraard niets, al is het, na al de scepsis, wel een opsteker dat de bookmakers alvast geloven in Toms kansen.


Overigens staan ze niet alleen met die mening. Op verschillende fora wordt onze inzending vanuit het buitenland bewierookt. Het zijn vooral de Belgen die minder overtuigd zijn.

Ook opvallend is dat 'Me and my guitar' vaak vergeleken wordt met 'Life looks better in spring', de Cypriotische inzending en doorgaans moet Tom in die vergelijking het onderspit delven bij de fans.

Maar de fans hebben het niet altijd bij het rechte eind. De bookmakers evenmin. De afgelopen tien jaar hebben we zo immers al 2 keer gewonnen… Vóór het festival, wel te verstaan. Zo werden Xandee en Kate Ryan destijds ook al naar voor geschoven als favorieten en we weten hoe dat is uitgedraaid.

Artikel: Eurosong.be - Colin Merlevede


Lees ook:
Tom Dice met 'Me and My Guitar' naar Oslo (filmpje!)

DOSSIER: Songfestival 2010 in Oslo

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

De broers MacManus hebben de afgelopen acht jaar samen met hun vader op een afgelegen schapenboerderij in Ierland gewoond. Op een dag krijgen ze van hun oom te horen dat ze worden verdacht van de moord op een priester uit Boston. De jongens moeten terugkeren naar Boston om te bewijzen dat zij de moord niet op hun geweten hebben en om de man te vinden die hen valselijk heeft beschuldigd.

'The Boondock Saints II: All Saints Day', film uit 2009 met oa. Sean Patrick Flannery, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers