Bjorn de Wilde uit 'Sterren op de Dansvloer'

vrijdag 16 mei 2008

Woensdag dansten de vijf overgebleven koppels weer twee keer. Het was tot vrijdagavond afwachten wie van hen de dance off moest dansen. Drie koppels gingen rechtstreeks door, de andere twee probeerden nog een plaats te bemachtigen voor de volgende ronde. Bjorn de Wilde danste tegen Elke Vanelderen, Zij kreeg van de jury de meeste stemmen en mocht doorgaan.

De s

panning was deze week pas echt te snijden. Vijf koppels bleven over nadat Dominique Monami vorige week het gezelschap vaarwel zegde. De koppels dansten woensdag een Weense wals en een ballroom of latin dans.

Enkel Antony Arandia kreeg woensdag goede punten van de jury. Tiany Kiriloff en Martine Jonckheere kregen de minste punten en belandden in de gevarenzone. Niet alleen Tiany kreeg commentaar op haar dans, ook haar danspartner Guy Jottay kreeg de nodige commentaar van de jury. Hem werd vooral verweten dat hij de aandacht teveel naar zich toe trok en dat zijn American Smooth niet uitgevoerd werd zoals dat verwacht wordt.

De kijkers dachten er duidelijk helemaal anders over en stemden voor Antony Arandia, Martine Jonckheere en Tiany Kiriloff. Elke Vanelderen en Bjorn de Wilde namen het tegen elkaar op in de dance off.

Elke Vanelderen won de dance off van Bjorn de Wilde. De Wilde was een van de minst opvallende deelnemers uit 'Sterren op de Dansvloer'. Hij had ook een heel emotionele week achter de rug. Woensdag danste hij voor de overleden François Sterchele die hij goed kende en voor een andere voetbalvriend die eerder deze week zelfmoord pleegde. De jury zei hem toen nog dat Sterchele fier op hem zou zijn waardoor hij tranen in de ogen kreeg.

Bjorn de Wilde vertrekt met opgeheven hoofd en zegt dat hij veel bijgeleerd heeft tijdens 'Sterren op de Dansvloer'.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De laatste dagen van WOII. De 19-jarige korporaal Willi Herold vindt een achtergelaten uniform van een kapitein van de Duitse luchtmacht. Vermomd als Hauptmann Herold verzamelt Willi soldaten om een denkbeeldige opdracht uit te voeren.

'Cinema Canvas - Der Hauptmann', film uit 2017 met oa. Max Hubacher, om 21.25 uur op Canvas.

Dossiers