'Big Brother Live': Dakloze Hendrik of gehuwde Virginie?

vrijdag 13 april 2007

Maandag wordt een beslissende dag voor de Big Brother-bewoners want in de LIVE van 21u15 gaan ze ontdekken wie Vlaanderen naar huis wil zien vertrekken : 'oude' bewoner Viriginie of 'nieuwe' bewoner Hendrik.

W


ie van beiden het ook wordt, het wordt een moment dat over de lippen zal gaan... Als Hendrik moet vertrekken, dan staat de dakloze man letterlijk opnieuw op straat. Als Viriginie moet vertrekken, gaat ze terug naar haar man Kevin, die als eerste het Huis moest verlaten, die haar in een zatte bui 'een vettig wijf' noemde en die net haar wagen in de prak gereden heeft na een nachtje stappen met enkele ex-Big Brother-bewoners...

Big Brother blikt maandag in de LIVE terug op de confrontaties tussen de nieuwe en de oude bewonersgroep van de voorbije week. Bovendien zal Diana compleet onverwacht een videoboodschap krijgen van haar vriend Mirko. Ook actrice Nathalie zal zich maandag terug in het Huis bevinden, nadat ze vorige week onder het mom van ernstige maagproblemen tijdelijk het Huis verliet voor de opnames van een kortfilm. Big Brother laat zijn kijkers ook kennismaken met een Vlaams koppel dat zich spontaan heeft aangediend om de dakloze Hendrik, die als enige bewoner geen 'buddy' had om supportersacties te organiseren, een hart onder de riem te steken.  

In de LIVE van maandag krijgen zowel de kijkers als de bewoners een montage te zien over het gedrag van Evelien en Hanne tegenover Big Brother. Dat zal ongetwijfeld voor vuurwerk zorgen in het Huis : zullen Evelien en Hanne zich weer verongelijkt voelen? zullen ze Big Brother opnieuw verwijten naar het hoofd slingeren? of zullen ze toegeven dat ze niet de dames met de meest klassevolle uitspraken zijn?  

'Big Brother Live', maandag 16 april 2007 om 21.15 uur bij KANAALTWEE.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Tijdens een wandeling treft Will in de sneeuw een ernstig onderkoelde vrouw aan. Daniel weet niet hoe hij moet omgaan met de ziekte van zijn ex-vrouw. De persoonlijke problemen tussen Connor en Ava laten zich ook in het ziekenhuis voelen.

'Chicago Med', om 23.40 uur op VTM.

Dossiers