'Big Brother': EXIT Veronique

dinsdag 22 mei 2007

Binnen twee weken wordt de finale van 'Big Brother' gespeeld, maar voor iedereen zover is moeten er nog een paar bewoners het huis verlaten. Maandagavond beslisten de kijkers om Veronique niet langer in het 'Big Brother'-huis te houden.

Denn

is en Veronique waren de twee bewoners die vorige week genomineerd werden. Het was ondertussen ook nog altijd duidelijk dat er een grote kloof is tussen de oude en de nieuwe bewoners. De oude bewoners nomineren steevast de nieuwe, terwijl Dennis en Veronique altijd Hanne en Evelien nomineerden. Dennis trok zich ook niets aan van de heisa die de zusjes de afgelopen week veroorzaakten. Of ze nu vertrokken of bleven, het interesseerde hem niet.

De kijkers beslisten toch dat Veronique het huis moest verlaten. Veronique was een stille bewoner in het huis, maar liet enkele weken geleden pas echt van zich horen. Ze aanvaardde 10.000 euro van 'Big Brother' waardoor alle bewoners op noodrantsoen moesten leven. De medebewoners kregen pas maandagavond tijdens de live te horen waarom ze nu drie weken gevast hebben. Veronique verzekerde de bewoners alvast dat ze na het avontuur samen gaan shoppen om de door Johan kapot gemaakte kleren te vergoeden.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers