'Big Brother': EXIT Veronique

dinsdag 22 mei 2007

Binnen twee weken wordt de finale van 'Big Brother' gespeeld, maar voor iedereen zover is moeten er nog een paar bewoners het huis verlaten. Maandagavond beslisten de kijkers om Veronique niet langer in het 'Big Brother'-huis te houden.

Denn

is en Veronique waren de twee bewoners die vorige week genomineerd werden. Het was ondertussen ook nog altijd duidelijk dat er een grote kloof is tussen de oude en de nieuwe bewoners. De oude bewoners nomineren steevast de nieuwe, terwijl Dennis en Veronique altijd Hanne en Evelien nomineerden. Dennis trok zich ook niets aan van de heisa die de zusjes de afgelopen week veroorzaakten. Of ze nu vertrokken of bleven, het interesseerde hem niet.

De kijkers beslisten toch dat Veronique het huis moest verlaten. Veronique was een stille bewoner in het huis, maar liet enkele weken geleden pas echt van zich horen. Ze aanvaardde 10.000 euro van 'Big Brother' waardoor alle bewoners op noodrantsoen moesten leven. De medebewoners kregen pas maandagavond tijdens de live te horen waarom ze nu drie weken gevast hebben. Veronique verzekerde de bewoners alvast dat ze na het avontuur samen gaan shoppen om de door Johan kapot gemaakte kleren te vergoeden.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers