'Big Brother': EXIT Teresa

maandag 23 april 2007

Vorige week mocht Virginie terugkeren naar haar vriend en ex-bewoner Kevin. Voor haar zat het avontuur er op, maar voor de elf andere bewoners gaat het avontuur gewoon door. Maandagavond moest tijdens de live-show weer een bewoner het huis verlaten, deze week was dat Teresa.

Maar

liefst vijf bewoners werden vorige week genomineerd voor een eventuele exit. Teresa, Veronique, Hanne, Nicolas en Dennis maakten kans om het huis te moeten verlaten. Ondertussen weten de bewoners nog altijd niets van de twee acteurs, Johan en Nathalie, die in het huis zitten. Ook zij werden genomineerd door de bewoners, maar de kijkers konden niet op hen stemmen.

Voor Teresa zit het avontuur er nu op. Zij was één van de zes nieuwe bewoners die enkele weken geleden halsoverkop mocht meedoen aan 'Big Brother'. Teresa zegt dat ze een leuke tijd heeft gehad in het huis, maar dat ze ook met een goed gevoel het huis verlaat.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers