'Big Brother': EXIT Teresa

maandag 23 april 2007

Vorige week mocht Virginie terugkeren naar haar vriend en ex-bewoner Kevin. Voor haar zat het avontuur er op, maar voor de elf andere bewoners gaat het avontuur gewoon door. Maandagavond moest tijdens de live-show weer een bewoner het huis verlaten, deze week was dat Teresa.

Maar

liefst vijf bewoners werden vorige week genomineerd voor een eventuele exit. Teresa, Veronique, Hanne, Nicolas en Dennis maakten kans om het huis te moeten verlaten. Ondertussen weten de bewoners nog altijd niets van de twee acteurs, Johan en Nathalie, die in het huis zitten. Ook zij werden genomineerd door de bewoners, maar de kijkers konden niet op hen stemmen.

Voor Teresa zit het avontuur er nu op. Zij was één van de zes nieuwe bewoners die enkele weken geleden halsoverkop mocht meedoen aan 'Big Brother'. Teresa zegt dat ze een leuke tijd heeft gehad in het huis, maar dat ze ook met een goed gevoel het huis verlaat.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers