'Big Brother': EXIT Hendrik

maandag 7 mei 2007

Vorige week werden Hendrik en Evelien genomineerd door de andere bewoners. Hendrik werd al eens genomineerd en moest het toen opnemen tegen Virginie. Voor Evelien was het de eerste nominatie. De kijkers konden stemmen wie het huis moest verlaten en die keuze viel op Hendrik.

Hend

rik deed al heel wat stof opwaaien in het 'Big Brother'-huis. Voor hij meedeed aan 'Big Brother' leefde hij op straat want hij is dakloos. Tijdens zijn vorige nominatie moest hij het opnemen tegen Virginie. Virginie moest toen het huis verlaten, terwijl zij toch populair was buiten het huis. Dat wil dus zeggen dat Hendrik toen toch enorm veel fans achter zich had staan. Maandagavond bleek hij echter net niet genoeg stemmen te hebben om nog een weekje langer in het huis te blijven.

De bewoners hebben het niet altijd even gemakkelijk gehad met Hendrik. Hij was iemand die niet echt veel werk verzette in het huis en je vond hem regelmatig uitgeteld in de zetel. Vanmiddag was er toch even paniek toen er een dokter moest langskomen voor Hendrik, die verwees hem door naar het ziekenhuis. Gelukkig was hij nog op tijd terug voor de liveshow.

Evelien vond het enerzijds jammer dat Hendrik het huis moest verlaten, maar anderzijds kan zij nu nog een weekje langer met haar zus Hanne in het huis blijven. Zij zijn voorlopig het enige duo dat nog steeds samen is.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers