'Big Brother': EXIT Hendrik

maandag 7 mei 2007

Vorige week werden Hendrik en Evelien genomineerd door de andere bewoners. Hendrik werd al eens genomineerd en moest het toen opnemen tegen Virginie. Voor Evelien was het de eerste nominatie. De kijkers konden stemmen wie het huis moest verlaten en die keuze viel op Hendrik.

Hend

rik deed al heel wat stof opwaaien in het 'Big Brother'-huis. Voor hij meedeed aan 'Big Brother' leefde hij op straat want hij is dakloos. Tijdens zijn vorige nominatie moest hij het opnemen tegen Virginie. Virginie moest toen het huis verlaten, terwijl zij toch populair was buiten het huis. Dat wil dus zeggen dat Hendrik toen toch enorm veel fans achter zich had staan. Maandagavond bleek hij echter net niet genoeg stemmen te hebben om nog een weekje langer in het huis te blijven.

De bewoners hebben het niet altijd even gemakkelijk gehad met Hendrik. Hij was iemand die niet echt veel werk verzette in het huis en je vond hem regelmatig uitgeteld in de zetel. Vanmiddag was er toch even paniek toen er een dokter moest langskomen voor Hendrik, die verwees hem door naar het ziekenhuis. Gelukkig was hij nog op tijd terug voor de liveshow.

Evelien vond het enerzijds jammer dat Hendrik het huis moest verlaten, maar anderzijds kan zij nu nog een weekje langer met haar zus Hanne in het huis blijven. Zij zijn voorlopig het enige duo dat nog steeds samen is.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australië, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers