Bevrijd de nieuwe 'Big Brother'-bewoners en win!

vrijdag 30 maart 2007

De bewoners weten nog van niets, maar 'Big Brother' plant zijn grootste exit ooit. Maandag vertrekt de helft van de oorspronkelijk bewoners. Maar geen paniek, er staat een nieuwe lading klaar en televisiekijkend Vlaanderen bepaalt wie er in het huis mag!

O


m 10u00 's ochtends nemen op zaterdag en zondag de potentiële Big Brother-bewoners hun intrek in een glazen kooi die via een grote kraan omhoog getakeld wordt boven de Grote Markt in Tongeren (zaterdag) en boven het Marktplein in Nieuwpoort (zondag).

De bewoners verblijven in hun tijdelijke doorkijkhuis tot iemand de code van deze kooi kraakt. Het gaat om een 5-cijferige code die gevonden kan worden aan de hand van tips. Die tips worden vanaf vrijdag 30 maart in de dagelijkse Big Brother-uitzendingen gegeven. Sms de code naar 3881 (0,50 euro per bericht). Aan de aanwezigen in Tongeren en Nieuwpoort worden extra tips gegeven. Dus afzakken naar deze steden heeft zo z'n voordelen, want...

De code kraken betekent:

  • voor de bewoners : een verzekerde stek in het Big Brother-huis
  • voor de codekraker : sowieso 5.000 euro
  • voor de aanwezigen op het plein : zij maken kans op hun deel van de 20.000 euro die de nieuwe bewoners uit hun kooi gooien.

De live-beelden van deze Big Events - met KANAALTWEE-animatie én beelden van de nieuwe bewoners vanuit hun glazen kooi - worden op zaterdag en zondag overdag voor- en na de programma's op KANAALTWEE uitgezonden. Het KANAALTWEE-scherm, de KANAALTWEE-website en TEXT TWEE dit weekend niet uit het oog verliezen, is de boodschap voor wie de tips bij de hand wil hebben. Op de pleinen in Tongeren en Nieuwpoort zullen ook enkele ex-bewoners uit de vorige Big Brother-reeksen aanwezig zijn.

De bewoners die zaterdag en zondag bevrijd werden in Tongeren en Nieuwpoort, nemen  - na 'de grootste exit ooit' van de helft van de huidige bewoners - hun intrek in het Huis. Walter en Kelly maken de codekrakers van zaterdag en zondag bekend in de LIVE. Zij winnen elk 5.000 euro.

Afzakken naar de Big Brother-weide in Vilvoorde wordt maandag eveneens een aanrader. De aanwezigen zullen niet alleen getuige zijn van de Big Exit, maar tevens van de intrede van de 6 nieuwe bewoners. Op de weide zelf wordt er nog eens 10.000 euro weggegeven.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers