Bevrijd de nieuwe 'Big Brother'-bewoners en win!

vrijdag 30 maart 2007

De bewoners weten nog van niets, maar 'Big Brother' plant zijn grootste exit ooit. Maandag vertrekt de helft van de oorspronkelijk bewoners. Maar geen paniek, er staat een nieuwe lading klaar en televisiekijkend Vlaanderen bepaalt wie er in het huis mag!

O


m 10u00 's ochtends nemen op zaterdag en zondag de potentiële Big Brother-bewoners hun intrek in een glazen kooi die via een grote kraan omhoog getakeld wordt boven de Grote Markt in Tongeren (zaterdag) en boven het Marktplein in Nieuwpoort (zondag).

De bewoners verblijven in hun tijdelijke doorkijkhuis tot iemand de code van deze kooi kraakt. Het gaat om een 5-cijferige code die gevonden kan worden aan de hand van tips. Die tips worden vanaf vrijdag 30 maart in de dagelijkse Big Brother-uitzendingen gegeven. Sms de code naar 3881 (0,50 euro per bericht). Aan de aanwezigen in Tongeren en Nieuwpoort worden extra tips gegeven. Dus afzakken naar deze steden heeft zo z'n voordelen, want...

De code kraken betekent:

  • voor de bewoners : een verzekerde stek in het Big Brother-huis
  • voor de codekraker : sowieso 5.000 euro
  • voor de aanwezigen op het plein : zij maken kans op hun deel van de 20.000 euro die de nieuwe bewoners uit hun kooi gooien.

De live-beelden van deze Big Events - met KANAALTWEE-animatie én beelden van de nieuwe bewoners vanuit hun glazen kooi - worden op zaterdag en zondag overdag voor- en na de programma's op KANAALTWEE uitgezonden. Het KANAALTWEE-scherm, de KANAALTWEE-website en TEXT TWEE dit weekend niet uit het oog verliezen, is de boodschap voor wie de tips bij de hand wil hebben. Op de pleinen in Tongeren en Nieuwpoort zullen ook enkele ex-bewoners uit de vorige Big Brother-reeksen aanwezig zijn.

De bewoners die zaterdag en zondag bevrijd werden in Tongeren en Nieuwpoort, nemen  - na 'de grootste exit ooit' van de helft van de huidige bewoners - hun intrek in het Huis. Walter en Kelly maken de codekrakers van zaterdag en zondag bekend in de LIVE. Zij winnen elk 5.000 euro.

Afzakken naar de Big Brother-weide in Vilvoorde wordt maandag eveneens een aanrader. De aanwezigen zullen niet alleen getuige zijn van de Big Exit, maar tevens van de intrede van de 6 nieuwe bewoners. Op de weide zelf wordt er nog eens 10.000 euro weggegeven.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australië, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers