Anneke van Hooff nieuw in 'Steracteur Sterartiest'

vrijdag 16 januari 2009

De wedstrijd is afgelopen voor Peter 'Piet Piraat' Van de Velde. Zijn plaats werd ingenomen door zijn 'Mega Mindy'-collega Louis Talpe. Maar het spel gaat verder! Vlaanderen verwees Niels Destadsbader en Margot De Ridder naar de pijnbank. Eén van hen wordt volgende week vervangen door 'Familie'-actrice Anneke van Hooff.

A


nneke werkte in het verleden onder meer als vj voor JimTV en als zangeres van danceformatie TLD, maar ze is vooral bekend uit de vtm-serie 'Familie'. Daarin speelt ze al enkele jaren de rol van Shirley, secretaresse bij het familiebedrijf van de Van Den Bossches. Anneke verschijnt ook geregeld in populaire Vlaamse series als 'Spoed', 'FC De Kampioenen', 'Wittekerke', 'LouisLouise' en 'Aspe'.

Verder maakte Anneke ook haar opwachting in diverse musical-producties. Zo schitterde ze in 'Annie', 'Kuifje en de zonnetempel' en 'Musicals from the heart'.

Maar ook op muzikaal gebied is Anneke geen onbesproken blad. In 2002 was Anneke de stem en het gezicht van TLD, een danceproject waar onder meer Regi Penxten zijn schouders onder gezet had. Como te quiero werd niet alleen bij ons, maar ook in Spanje een hit. Haar soloplaat Lie to me bereikte er zelfs een eerste plaats in de hitlijsten.

'Een podium, een micro, een fantastische liveband, een enthousiast publiek én een goed doel ... meer heb ik niet nodig om mij kiplekker te voelen!', aldus Anneke van Hooff.  

TV-Visie Poll: Wie vertrekt vrijdag? Niels Destadsbader of Margot De Ridder?
Surf nu naar de TV-Visie poll en geef aan wie zijn biezen mag pakken. 

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Hostess Sydney moet tijdens een van haar vluchten zorgen voor de achtjarige Leah die alleen naar Chicago vliegt. Nadat Leah veilig is afgezet bij haar vader, Jonathan, vindt Sydney een pakketje dat het meisje achtergelaten heeft. Sydney bezorgt het cadeau terug aan Leah en wordt uitgenodigd mee te doen met enkele leuke kerstfestiviteiten van het gezin. Wanneer Sydney haar vlucht mist, zit ze een paar dagen vast. Leah en Jonathan nodigen haar uit om de vakantie met hen door te brengen.

'Christmas Connection', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers