Anne komt naar je toe deze zomer

dinsdag 22 mei 2012

anne, de digitale muziekzenderzender die exclusief bij Belgacom TV te bekijken is, maakt er binnenkort weer een muziekzomer van om nooit te vergeten. Vorig jaar hebben een meer dan 100.000 mensen genoten van 'anne komt naar je toe 2011'... redenen genoeg dus om daar een vervolg aan te breien.

Zaterdag 12 mei werd in Tongeren de aftrap gegeven van de 'anne komt naar je toe'‐tournee met 3.500 mensen voor het podium. Kato, Udo, Gene Thomas, Dennis, Andrei Lugovski, Tyana, Kevin en Dean zorgden er voor het mooie weer op het gloednieuwe marktplein van de stad.


Ook in 2012 pakt anne dus opnieuw uit met een heuse 'anne zomertour'. Afwisselend zullen anne presentatoren Gene Thomas, Dean, Udo en Jeroen de toppertjes uit Vlaanderen ontvangen voor een mini‐ concert op ons anne podium. We kunnen je alvast 16 nieuwe afspraken meegeven om in de agenda te noteren en de artiesten die al zeker zullen langskomen! Check voor de laatste wijzigingen en de exacte locaties zeker anne.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers