Afscheid van 'Wittekerke'(6): de laatste aflevering

zondag 24 augustus 2008

Brit, de zus van Bert, wil Lotte vermoorden om zo haar geld op te strijken. Het duivelskoppel Bert en Brit heeft al langer het plan om rijke vrouwen te vermoorden, nadat Bert ermee getrouwd is. En Moesj heeft Arne verlaten voor dokter Chris. Tot zover de laatste verhaallijnen van 'Wittekerke'. Maar wat gebeurt er precies in de laatste aflevering?

A


rne heeft het er zeer moeilijk mee dat Moesj hem gedumpt heeft en hij doorzoekt de kamer van zijn liefdesrivaal Chris. Een fotoalbum brengt diens geheim aan het licht, waardoor Arne alleen maar woester wordt en aan Jean-Paul vertelt dat de nieuwe dokter een transseksueel is. Die pakt de koe meteen bij de horens en verplicht de arts ontslag te nemen. Lotte kijkt er naar uit om met Brit te gaan varen en ze heeft niet het flauwste vermoeden dat het haar laatste boottochtje moet worden. Bert weet het wel en hij ontsnapt uit de gevangenis om Lotte te redden.

'Wittekerke', dinsdag 26 augustus 2008 om 22.10 uur op vtm.

Morgen hebben we het over de ontelbare moorden in 'Wittekerke'.

Bron: vtm

DOSSIER: Afscheid van 'Wittekerke'

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers