Opnames 'Mijn Keuken Mijn Restaurant' hervat: pop-ups openen binnenkort de deuren

vrijdag 31 juli 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Vier hobbykokduo's staan aan de start van het avontuur van hun leven. Op zondag 9 augustus openen ze de deuren van hun eigen restaurant. De opnames van 'Mijn Keuken Mijn Restaurant' zijn intussen hervat, nadat ze door de coronamaatregelen in april werden stilgelegd.

Binnenkort ontvangen de restaurants hun allereerste klanten, geheel volgens de huidige coronamaatregelen. Die klanten beslissen bovendien mee wie de winnaar wordt van 'Mijn Keuken Mijn Restaurant'. Wie kans wil maken op een gratis diner in één van de pop-ups en zo mee wil bepalen welk duo 50.000 euro opstrijkt, kan zich inschrijven via vtm.be.


LEES OOK: Er komt tóch een restaurantfase in 'Mijn Keuken Mijn Restaurant'

Restaurants openen coronaproof op 4 niet-alledaagse locaties
De 4 finalisten van 'Mijn Keuken Mijn Restaurant' openen hun pop-uprestaurant op een niet-alledaagse locatie en koken er voor het eerst voor echte restaurantgasten. De tweeling Deborah en Jasmina baten hun pop-up uit in de Oude Vismijn in Oostende. Vriendinnen Mira en Anne-Sophie vatten post in een voormalige elektriciteitssite in Aalst. In Mechelen nemen partners Lorenzo en Ayse hun intrek in een klooster. Papa Pino en dochter Claudia halen de Italiaanse keuken boven in een oude brandweerkazerne in Hasselt.

Bij de opening van de restaurants worden de huidige coronamaatregelen nauwlettend opgevolgd. Zo wordt er gewerkt met tafels per bubbel van 2 of 4 personen en op voldoende afstand van elkaar, is er handgel voorzien en wordt er een mondmasker gedragen door wie niet aan tafel zit.

De restaurants openen op 9 augustus voor het eerst hun deuren en zullen nadien op enkele specifieke tijdstippen geopend zijn voor een select aantal gasten, in functie van de geplande opnames. Alle tafeltjes zijn uitsluitend te winnen via vtm.be. De uitzendingen van 'Mijn Keuken Mijn Restaurant' zijn dit najaar bij VTM te zien.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Er komt tóch een restaurantfase in 'Mijn Keuken Mijn Restaurant'

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiënter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers