Volgende week bij VTM

vrijdag 14 juni 2019

Tijdens de tweede week van 'Met Vier in Bed', van maandag 17 tot en met donderdag 20 juni, wordt er overnacht in enkele erfgoedpareltjes: van een gerestaureerde vierkantshoeve in Zwijndrecht, tot een historische steenkoolsite in Waasmunster.

Op dinsdag 18 juni toont ex-profvoetballer Kevin Oris zijn B&B, die hij helemaal alleen runt met de steun van zijn vrouw Katrien, die zelf nog 2 andere zaken heeft.


Studeren in Groot-Brittanië is peperduur daarom moeten heel wat studenten zware leningen aangaan. 'Telefacts Zomer' volgt op dinsdag 18 juni studenten die werken in de seksindustrie om zo hun leningen af te betalen en een diploma te behalen. Naar schatting gaat het om zo’n één op twintig studenten. Het tweede deel van de reportage is op donderdag 20 juni.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers