Volgende week bij VTM

vrijdag 14 juni 2019

Tijdens de tweede week van 'Met Vier in Bed', van maandag 17 tot en met donderdag 20 juni, wordt er overnacht in enkele erfgoedpareltjes: van een gerestaureerde vierkantshoeve in Zwijndrecht, tot een historische steenkoolsite in Waasmunster.

Op dinsdag 18 juni toont ex-profvoetballer Kevin Oris zijn B&B, die hij helemaal alleen runt met de steun van zijn vrouw Katrien, die zelf nog 2 andere zaken heeft.


Studeren in Groot-Brittanië is peperduur daarom moeten heel wat studenten zware leningen aangaan. 'Telefacts Zomer' volgt op dinsdag 18 juni studenten die werken in de seksindustrie om zo hun leningen af te betalen en een diploma te behalen. Naar schatting gaat het om zo’n één op twintig studenten. Het tweede deel van de reportage is op donderdag 20 juni.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

We leven in een wereld waarin uiterlijk alles is, als je er anders uitziet heb je het zwaar. We volgen drie knappe jonge vrouwen met een verminking in het gezicht. Ze vertellen emotionele verhalen over hun strijd tegen de vooroordelen van anderen.

'Straffe Verhalen', om 22.30 uur op VIJF.

Dossiers