Twee nummers per kandidaat n Craig David in 'X Factor'

dinsdag 25 november 2008

Sinds het vertrek van Elien afgelopen woensdag zijn er geen vrouwen meer bij de finalisten van X Factor. Het 'sterke geslacht' staat in de 8ste liveshow voor een dubbele uitdaging. Het is immers de eerste keer dat ze elk twee keer moeten optreden. Bovendien moeten ze elk een song van de wereldster Craig David naar hun hand zetten en brengen. En dat in aanwezigheid van Craig David himself.

H


et hoeft dan ook niet gezegd dat Karim, Tom, Lester & Abdou, Mathieu & Guillaume en Dirk extra hard hebben geoefend om fantastische performances neer te zetten. Uiteraard komen ze niet onbeslagen op het ijs. Voor het nummer van eigen keuze konden ze naar goede gewoonte rekenen op de steun en de tips van hun coach. En ook Craig David zakte naar Vilvoorde af om de finalisten klaar te stomen voor de liveshow. De reportages over zijn masterclass zullen tussen de performances door worden uitgezonden.

  • Karim zingt 'Walking Away' van Craig David en 'Viva La Vida' van Coldplay.
  • Tom zingt '7 Days' van Craig David en 'I don't want to miss a thing' van Aerosmith.
  • Dirk zingt 'Walking Away' van Craig David en 'This little girl' van Gary U.S. Bonds.
  • Lester & Abdou zingen 'Rendez Vous' van Craig David en 'Magic' van Robin Thick.
  • Mathieu & Guillaume zingen 'Komen en gaan' (Rise and fall) van Craig David en 'God, ik en Marjon' van Buurman.

Craig David, die op zijn 27ste al 13 miljoen platen heeft verkocht en al verschillende internationale awards in ontvangst mocht nemen, zal zelf ook de oren (en ogen) van de dames en heren thuis en in de studio strelen. Hij brengt tijdens de 8ste liveshow van 'X Factor' zijn nieuwste single Insomnia.

'X Factor', woensdag 26 november 2008 om 20.40 uur op vtm.

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers