'Temptation Island' is terug en ontdekt de zeven hoofdzonden

woensdag 11 februari 2009

Binnenkort start VT4 met een nieuw seizoen van het controversiële programma 'Temptation Island'. In dit nieuwe seizoen komen de zeven hoofdzonden uitgebreider aan bod dan ooit. Dat lag misschien aan de locatie. Want voor de ultieme relatietest vertrokken vier Vlaamse koppels naar het land van de samba, Copacabana en de veel te kleine bikini's: Brazilië.

V


ier Vlaamse koppels kiezen ervoor hun relatie te testen en gaan op zoek of hun partner wel 'de ware' is. In deze 'Temptation Island' worden de koppels al in België gescheiden. En tijd om afscheid te nemen krijgen ze niet. Van het grijze België gaat het naar het land van de samba, het carnaval en de veel te kleine bikini's: Brazilië. Verleiding is er een 'way of life'. 

Presentatie door Véronique De Kock: 'Ik presenteer voor de eerste keer 'Temptation Island' helemaal in mijn eentje. Maar het drukke opnameschema was best leuk, zeker onder de Braziliaanse zon.'

In een prachtig resort worden de gescheiden koppels 14 dagen lang blootgesteld aan Braziliaanse verleiding en zondige gedachten. 10 vrijgezellen verleiden de koppels tot het begaan van 'de zeven hoofdzonden'. Daarbij komt nog dat de vrijgezellen een voorsprong krijgen van bij de start. Op elk resort is een Black Box aanwezig die beeldmateriaal bevat met daarop cruciale informatie over de koppels: geheime fantasieën, frustraties, zwakke plekken,... Die informatie kunnen de singles handig gebruiken tijdens het verleidingsspel. 

Ook nieuw is dat de koppelhelften regelmatig zullen geconfronteerd worden met 'snapshots'. Dit zijn compromitterende foto's van hun partner op het andere resort, die ze op onverwachte momenten te zien krijgen. Het veel straffere beeldmateriaal wordt opgespaard tot op het zenuwslopende kampvuur. En ook de angstaanjagende leugendetector terug.

Vraag is of ze na die 14 lange dagen vol verleiding nog samen willen op hetzelfde vliegtuig stappen.
 
De Koppels

Jurgen (29, Kessel-Lo) en Nathalie (24, Pellenberg)
Jurgen en Nathalie zijn anderhalf jaar samen. Jurgen werkt 7 dagen op 7 als chef-kok, en gaat na zijn uren vaak nog stoom afblazen in de vele cafés die Leuven rijk is. Daarom vreest Nathalie dat hij zijn steakjes elders weleens bruiner zou durven bakken. Jurgen beweert dat hij immuun zou zijn voor vrouwelijk schoon. Maar Nathalie gelooft hem niet. Hij heeft namelijk een reputatie, en zal moeten bewijzen dat die onterecht is.

Steve (26, Maaseik) en Stefhanie (20, Dilsen-Stokkem) 
De Limburgse Steve is Stefhanie's eerste vriendje. Ze zijn al vijf jaar samen, en wonen in bij de ouders van Stefhanie. Sinds het begin van hun relatie zijn ze nooit van elkaar gescheiden geweest. Steve wacht al jaren om eindelijk eens met zijn vrienden te mogen gaan feesten. Stefhanie's vurige, stiekeme wens is om ten huwelijk gevraagd te worden op het finale kampvuur.  

Chris (24, Vilvoorde) en Katrien (23, Berchem) 
Chris en Katrien kennen mekaar anderhalf jaar, en zijn smoorverliefd. Ze willen bewijzen dat niets of niemand hen uit mekaar kan krijgen, ondanks het feit dat Chris in het verleden AL zijn vriendinnen heeft bedrogen.

Fre (28) en Nathalie (24) – De Haan
Fré en Nathalie zijn al zes jaar samen, maar drie jaar geleden ging Nathalie ernstig uit de bocht. Ze heeft Fré maandenlang bedrogen, en dat is hij nog steeds niet vergeten. Het vertrouwen is ver zoek, maar Nathalie wil op 'Temptation Island' bewijzen dat ze Fré wél waard is. 
 
De Vrijgezellen

 • Marthe (21, Lauwe, West-Vlaanderen) 
 • Sandy (20, Tienen) 
 • Joyce (21, Rotselaar)
 • Stephanie (22, Vorselaar)
 • Maghalie (19, St-Katelijne-Waver)
 • Donia (20, Deerlijk)
 • Mandy (21 , Arnhem)
 • Kim (25, Eindhoven)
 • Melissa (21, Amsterdam)
 • Michelle (23, 's Heerenberg) 
 • Ricardo (21, Oostende): 'Mister Vlaanderen 2008'
 • Koen (25, Evergem): 'Mister Benelux 2008' en 'Mister Vlaanderen 2007'
 • Redwan (21, Westerlo)
 • Dominiek (26, Sint-Niklaas)
 • Sven (25 jaar, Opwijk)
 • Benjamin (23 jaar, Sint-Jans-Molenbeek)
 • Roy (23, Bergen-Op-Zoom)
 • Nick (25 jaar, Den Haag)

Aflevering 1

De koppels worden al in België van elkaar gescheiden en dat zorgt voor veel ophef. De vrouwen krijgen reeds op het vliegtuig beelden te zien. Ondertussen maken de mannen kennis met tien adembenemende vrijgezellen. Dit jaar staat 'Temptation Island' in het teken van 'De zeven hoofdzonden'.

Chris, probeert de eerste avond al meteen de zonde 'onkuisheid' uit want hij belandt met een vrijgezel onder de lakens. En Nathalie wordt geconfronteerd met de ultieme temptation van Fre. Nathalie is woedend. Steve krijgt op zijn kamer het bezoek van verleidster Sandy.

Aflevering 2

Chris heeft last van geheugenverlies en herinnert zich niets meer van zijn wilde nacht met Maghalie. Fre geniet volop van alle aandacht van vrijgezel Stephanie, dit tot grote ergernis van zijn vriendin Nathalie. Om haar jarenlange gemis aan romantiek goed te maken, stelt ze zich dan maar open voor de charmes van vrijgezel Dominiek. Deze laatste heeft geheime informatie gekregen tijdens een 'black box' sessie zodat hij de gevoelige snaar van Nathalie beter kan 'bespelen'. Jurgen voelt dat er een serieuze klik is met vrijgezel Michelle.

Chris ontdekt dat 'Temptation Island' één grote snoepjestrommel is en gaat vandaag met Donia op date en neemt de afspraken die hij met Katrien gemaakt heeft niet zo nauw. Steve is helemaal in de ban van vrijgezel Sandy en wil de temptation aangaan.

Tussen vrijgezel Redwan en Nathalie, de vriendin van Jurgen, hangt er spanning in de lucht. En Katrien is niet weg te slaan bij spierbundel Roy. Stefhanie mist haar Steve enorm en hoopt dat hij haar ten huwelijk zal vragen tijdens het laatste kampvuur. Maar 's avonds krijgt Stefhanie snapshots van haar Steve die in bed ligt met de schaars geklede verleidster Sandy en haar wereld stort in.

'Tempation Island' is er op maandag 23 februari voor de eerste keer met een compilatie: VT4 warmt zijn kijkers graag op voor een nieuw, heet seizoen Temptation Island. Op maandag 23 februari en 2 maart komt het allerbeste uit zes seizoenen Temptation Island uitgebreid aan bod met onsterfelijke quotes, stomende scènes en onvergetelijke kampvuren. In de eerste week van maart gaat het zevende seizoen van Temptation Island in première.

 

  

 

 

 

 
Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

De patiënt van Addison en Pete komt in een driehoeksverhouding terecht met haar zus en schoonbroer. Ondertussen proberen Cooper en Sam een gezin ervan te overtuigen dat de gezondheid van hun zoon belangrijker is dan zijn succesvolle sportcarrière.

'Private Practice', om 23.45 uur op VTM.

Dossiers