'Supertalent in Vlaanderen': humor en spektakel

woensdag 28 maart 2007

Een Elvisimitator, breakdance, zang, acrobatie en cabaret. Deze aflevering van Supertalent zit weer boordevol afwisseling, humor en spektakel. Tijdens deze derde auditie-aflevering krijgt de jury een representatieve staalkaart voorgeschoteld van de brede waaier aan 'talenten' die zich hebben aangemeld.

De ene al wat kleurrijker, talrijker, geroutineerder en talentrijker dan de andere. Elke act krijgt 2 minuten de tijd om de aandacht van de jury te grijpen ťn liefst ook vast te houden.
Vanuit hun eigen ervarings- en belevingswereld en vanuit hun eigen persoonlijke appreciatie zullen zij tijdens de eerste 4 auditie-rondes  beslissen wie doorgaat naar de halve Finales. En opdat ze deze 'eigen appreciatie' ten allen tijde ook zouden kunnen laten blijken,bezit elk jurylid over een zogenaamde stopknop.
Wanneer Paul, Martine en/of Gert vinden dat de act lang genoeg heeft geduurd, kunnen ze afdrukken. Voor de kandidaten meteen een teken aan de wand.  Indien alle drie de jury-leden hebben afgedrukt (en enkel dan), wordt de act ook vroegtijdig afgebroken en stopt de auditie.

Wie krijgt de gevreesde 'buzz' te horen, en wie gaat door naar de halve finale?

'Supertalent in Vlaanderen', aflevering 3, donderdag 29 maart om 20.30 uur bij VT4.

DOSSIER: Supertalent in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Expeditie Robinson' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Het einde is in zicht en de drie overgebleven kandidaten strijden in een epische finaleproef tegen elkaar voor de titel van 'Robinson 2018'. Na 33 dagen op de Filipijnen wordt de winnaar bepaald op de allerlaatste eilandraad. Wie wint Expeditie Robinson en gaat naar huis met 25.000 euro?

'Expeditie Robinson', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers