Noodlot slaat toe: Gert Verhulst ondergaat spoedoperatie voor laatste 'Battle'

vrijdag 6 december 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

De voorbije weken en maanden hebben Gert, James, Katja en Najib hard moeten trainen voor De Battle en morgen zaterdag 7 december - is het al de vierde en laatste keer dat ze vol aan de bak moeten.

Maar de laatste loodjes wegen het zwaarst: in aanloop naar zijn Irish Dance-choreografie moest Gert Verhulst met spoed geopereerd worden aan zijn knie. En dat slechts 14 dagen voor de proef: 'Ik was al eens geopereerd aan de meniscus van mijn knie. Ik was maar net op tijd klaar voor de show, maar daarna heeft ook mijn andere knie het begeven op het moment dat ik terug kon beginnen trainen.' Zijn een een operatie en een spuit tegen de pijn voldoende om Gert recht te houden?


Najib mag zich ondertussen uitleven in de Japanse keuken, want hij moet een demonstratie teppanyaki geven.

Katja zet haar leven op het spel als een echte stuntvrouw. Zij moet durf, koelbloedigheid en heel snel lopen combineren om een volledig stuntparcours binnen de tijd af te werken.

James moet van 250 schilderijen uit het Rijksmuseum zowel de schilder en als de volledige titel kennen.

Erik Van Looy, Eddy Planckaert, Jörgen Raymann en Trijntje Oosterhuis zijn de opdrachtgevers van de dag.

'De Battle', zaterdag 7 december om 20.25 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gentbrugge' (foto: Canvas - © VRT 2020)

Joris ontmoet Willy in de oude lokettenzaal onder het station - het best bewaarde geheim van Gentbrugge. Medard stond ooit in de krant als 'Mr. Proper'. Hij raapte jarenlang in zijn straat al het zwerfvuil op. Joris uit de Harmoniestraat blijkt niet alleen dezelfde voornaam te dragen als Joris, ze zijn ook even oud n delen een passie in radio maken. Het leven van Lieselotte liep anders dan oorspronkelijk gedacht. Toch woont ze nu samen met haar jeugdliefde Sam in hun eigen verbouwde huis.

'Gentbrugge', om 21.15 uur op En.

Dossiers