Nieuw op Ketnet: 'Op Schok' met Jelle en Kristien

dinsdag 16 oktober 2007

Vanaf maandag 29 oktober staat Ketnet in het teken van vriendschap n avontuur. Elke maandag geeft Jelle Cleymans of Kristien Maes aan een ander vriendengroepje het startsein voor de avontuurlijke tocht 'Op schok'. Een hele week lang volgt Ketnet hen op hun avontuur. Negen weken lang, elke week een ander vriendengroepje.

T


ijdens de zomermaanden ging Ketnet op zoek naar avontuurlijke vriendengroepjes - telkens vier vrienden of vriendinnen van 12 13 jaar voor het avontuurlijke programma 'Op schok'. Vanaf maandag 29 oktober start het avontuur voor de negen geselecteerde vriendengroepjes, negen weken lang, elke week een andere bende. Elke maandag overvalt Jelle Cleymans of Kristien Maes het vriendengroepje van de week thuis, op school of waar ze op dat moment ook zijn. Jelle of Kristien hebben een mysterieuze enveloppe met de eerste opdracht meegebracht. Die eerste opdracht is het startsein voor een avontuurlijke tocht 'Op schok'.

Tijdens die week wordt hun vriendschap op de proef gesteld. Zij krijgen namelijk een reeks waanzinnige opdrachten voorgeschoteld en rollen zo van de ene uitdaging in de andere, grensverleggend en leerrijk.
Vrienden onder elkaar die samen een kunstwerk maken, een brandweeropleiding volgen, soldaat worden, leren schieten als een cowboy, beroemd worden of met een echte auto rijden, het zijn stuk voor stuk opdrachten waar zij iets kunnen van opsteken.

Ook Jelle en Kristien weten niet wat hen allemaal te wachten staat, zij nemen deel aan alle opdrachten. Zij brengen de bende van hot naar her met de 'Op schok'-mobiel en storten zich mee in elk avontuur.

Elke week doet een nieuw vriendengroepje een sprong in het ongewisse. Aan het einde van elke opdracht wacht er telkens een nieuwe enveloppe met een nieuwe missie. Leerrijk en grensverleggend, want samen leren ze bij. Elke opdracht doet weer een beroep op andere vaardigheden, stelt hen op de proef, om bijvoorbeeld bepaalde angsten te overwinnen.

Elke opdracht brengt hen dichter bij de beloning, de laatste enveloppe met daarin vier exclusieve 'Op schok' T-shirts.

Ketnet neemt je vijf dagen per week en negen afleveringen lang op sleeptouw en 'Op schok'.
Van maandag tot vrijdag krijg je een deel van het traject te zien, goed voor een reportage van telkens ongeveer 7 minuten, op zaterdag worden alle reportages samengevoegd tot een compilatie-uitzending van 35 minuten.

'Op Schok', vanaf maandag 29 oktober, van maandag tot vrijdag om 17.45 uur op Ketnet met telkens een   compilatie-uitzending op zaterdag om 17.30 uur (herh. zondag, 09.15 uur).

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers