Heftige kampvuurbeelden in 'Temptation Island'

maandag 16 maart 2009

Steve trekt zich helemaal terug in zijn schulp, hij is plots bang dat de ouders van Stefhanie de beelden van hem en Sandy zullen te zien krijgen. Hij woont in bij de ouders van Stefhanie en beseft plots dat hij na temptation geen dak meer boven zijn hoofd zal hebben. Maar Stefhanie zit allesbehalve met Steve in haar hoofd, zij geniet nog na van de aandacht van de andere mannen.

T


erwijl Ricardo Stefhanie helemaal om zijn vinger windt, is Sandy er opnieuw in geslaagd om Steve tijdens zijn date op te peppen zodat hij het thuisfront weer even vergeet. Nathalie en Redwan worden close tijdens een intieme fotoshoot.

Tijdens het kampvuur ziet Katrien de hevige bedbeelden van Chris en Donia en haar wereld stort in. Chris is zich van geen kwaad bewust en ontdekt tijdens de party de charmes van vrijgezel Marthe. Donia is stikjaloers en gaat volledig door het lint. Ondertussen bereikt ook Steve zijn kookpunt terwijl Sandy hem een privť-lapdance geeft. Hij kan maar niet genoeg van haar krijgen... Na de onthutsende kampvuurbeelden zoekt de trieste Katrien troost in de beschermende armen van vrijgezel Dominiek.

'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden', dinsdag om 22.20 uur op VT4.

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers