Heftige kampvuurbeelden in 'Temptation Island'

maandag 16 maart 2009

Steve trekt zich helemaal terug in zijn schulp, hij is plots bang dat de ouders van Stefhanie de beelden van hem en Sandy zullen te zien krijgen. Hij woont in bij de ouders van Stefhanie en beseft plots dat hij na temptation geen dak meer boven zijn hoofd zal hebben. Maar Stefhanie zit allesbehalve met Steve in haar hoofd, zij geniet nog na van de aandacht van de andere mannen.

T


erwijl Ricardo Stefhanie helemaal om zijn vinger windt, is Sandy er opnieuw in geslaagd om Steve tijdens zijn date op te peppen zodat hij het thuisfront weer even vergeet. Nathalie en Redwan worden close tijdens een intieme fotoshoot.

Tijdens het kampvuur ziet Katrien de hevige bedbeelden van Chris en Donia en haar wereld stort in. Chris is zich van geen kwaad bewust en ontdekt tijdens de party de charmes van vrijgezel Marthe. Donia is stikjaloers en gaat volledig door het lint. Ondertussen bereikt ook Steve zijn kookpunt terwijl Sandy hem een privé-lapdance geeft. Hij kan maar niet genoeg van haar krijgen... Na de onthutsende kampvuurbeelden zoekt de trieste Katrien troost in de beschermende armen van vrijgezel Dominiek.

'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden', dinsdag om 22.20 uur op VT4.

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Het mooie leventje van de succesvolle reclamevrouw Sarah krijgt een onverwachte deuk wanneer Alex, de man van haar leven, haar na tien jaar opbiecht geen kinderen te willen. Sarah wijst hem de deur en overtuigt een oude vriend - de eeuwige vrijgezel Bart - om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. Ze spreken af om elkaar daarna nooit meer te zien.

'Plan Bart', om 22.35 uur op VTM.

Dossiers