Heftige kampvuurbeelden in 'Temptation Island'

maandag 16 maart 2009

Steve trekt zich helemaal terug in zijn schulp, hij is plots bang dat de ouders van Stefhanie de beelden van hem en Sandy zullen te zien krijgen. Hij woont in bij de ouders van Stefhanie en beseft plots dat hij na temptation geen dak meer boven zijn hoofd zal hebben. Maar Stefhanie zit allesbehalve met Steve in haar hoofd, zij geniet nog na van de aandacht van de andere mannen.

T


erwijl Ricardo Stefhanie helemaal om zijn vinger windt, is Sandy er opnieuw in geslaagd om Steve tijdens zijn date op te peppen zodat hij het thuisfront weer even vergeet. Nathalie en Redwan worden close tijdens een intieme fotoshoot.

Tijdens het kampvuur ziet Katrien de hevige bedbeelden van Chris en Donia en haar wereld stort in. Chris is zich van geen kwaad bewust en ontdekt tijdens de party de charmes van vrijgezel Marthe. Donia is stikjaloers en gaat volledig door het lint. Ondertussen bereikt ook Steve zijn kookpunt terwijl Sandy hem een priv-lapdance geeft. Hij kan maar niet genoeg van haar krijgen... Na de onthutsende kampvuurbeelden zoekt de trieste Katrien troost in de beschermende armen van vrijgezel Dominiek.

'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden', dinsdag om 22.20 uur op VT4.

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Een meisje wordt verkracht, de dader is onvindbaar. Wanneer er 's nachts opnieuw een oproep binnenkomt van een aanranding wordt de dader herkend door de slachtoffers. Alle beschikbare eenheden gaan op jacht. Het wijkteam snelt te hulp naar een oude man die levenloos langs de kant van de weg ligt. Een jonge vrouw wordt door haar vader dood aangetroffen op haar appartement, de terreinondersteuner leidt zijn team bij het onderzoek naar een verdacht overlijden. In het wijkkantoor komt een vrouw aangifte doen van seksueel misbruik, ze werd als kind door twee mannen misbruikt en heeft het daar nog steeds zeer moeilijk mee.

'Politie 24/7', om 21.10 uur op En.

Dossiers