'Groeten Uit 1987' met Tine Embrechts, Guga Baúl, Oscar en Emilio

maandag 20 januari 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Dinsdag 21 januari reizen kijkers om 20.35 uur samen met Tine Embrechts, haar partner Guga Baúl en haar twee tienerzonen Oscar en Emilio terug naar 1987.

Het jaar waarin we wegzwijmelen bij 'Dirty Dancing', waarin we een brood kunnen kopen voor 44 frank maar ook het jaar waarin Tine Embrechts twaalf kaarsjes uitblies.


Tijdens een nostalgisch weekend stuurt An Lemmens het gezin Embrechts terug naar 1987. De kledij uit de jaren 80 kan op weinig enthousiasme van Guga en Tine rekenen: 'Ik voel mij als een soort gerecycleerd tapijt', lacht Guga.

Tijdens het weekend ontdekt Tine in de kelder het muziekkot van haar broers. Daar zingen Guga en haar zonen een liedje voor haar en dat zorgt voor een wel heel emotioneel moment voor Tine. En hoe brengt het gezin het er vanaf wanneer ze gaan windsurfen?

'Groeten Uit 1987', dinsdag 21 januari om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chaussée d'Amour' (foto: © TELENET/Vier 2018)

Ludo en Sam ontdekken nieuwe aanwijzingen over wie er twintig jaar geleden betrokken was bij de moord op Allaire. Sylvia en Jérôme kunnen het steeds beter met elkaar vinden en plannen een etentje. Willy doet ondertussen zaken met een Albanese pooier.

'Chaussée d'Amour', om 22.40 uur op VIER.

Dossiers