Einde van 'De Pfaffs' wordt zondag ingeluid op vtm

zaterdag 3 december 2011

In september 2002 maakte Vlaanderen kennis met de celebrity-docureeks 'De Pfaffs'. Bedoeling was om 16 afleveringen lang het reilen en zeilen binnen het gezin van de bekende keeper Jean-Marie Pfaff te volgen. 16 afleveringen werden er uiteindelijk 227 en zo'n 10 jaar lang hebben de Pfaffs hun deuren opengesteld voor kijkend Vlaanderen.

Vanaf zondag 4 december wordt de vijfdelige slotreeks van 'De Pfaffs' uitgezonden. Daarin blikken Jean-Marie & Carmen, Debby & Nicolas, Kelly & Sam en Lyndsey & Dave terug op de ups en downs van een bewogen decennium, lichten ze de meest memorabele Pfaffs-momenten toe en geven ze een blik achter de schermen van de docureeks. Zo komt de kijker onder andere te weten hoe het kwam dat Sam zo ziek was op de eerste familiereis met de Pfaffs, onthult Carmen een geheimpje over Lyndsey’s huwelijk en verklaart Kelly hoe zij haar emotioneel breekpunt in 'De Pfaffs' heeft ervaren.

Jean-Marie en Carmen reizen in deze slotreeks ook samen met hun dochters, schoonzonen en kleinkinderen naar het feeërieke Lapland, waar ze warme familiemomenten beleven. Zo ontmoeten ze de kerstman, gaan ze sleeën met rendieren en ondernemen ze een huskytocht. Afsluiten doen ze op 1 januari 2012, hoe kan het ook anders, in feestelijke Pfaffs-stijl.

Aflevering 1 op zondag 4 december
Het is druk bij de Pfaffs. Over enkele uren reist de hele familie naar het feeërieke Lapland om er afscheid te nemen van 10 jaar 'De Pfaffs'. Carmen wil voorbereid zijn op de extreme Slotreeks van 'De Pfaffs' (foto: vtm - © VMMa)vriestemperaturen en gaat met Jean-Marie naar de plaatselijke markt om er wollen ondergoed te kopen. Gevolgd door de camera’s. Het echtpaar herinnert zich als gisteren hun allereerste draaidag. De camera’s waren overal en dat was voor Carmen een hele aanpassing.

Ook Debby had moeite met de camera’s en door haar was er zelfs bijna geen sprake van de celebrity-docureeks. Debby is ondertussen mama van twee. Terwijl ze haar zoontjes voorbereidt op de reis naar Lapland blikt ze terug op het moment toen het voor haar allemaal écht begon, nl. met de geboorte van Keano.

Kelly herinnert zich als de dag van gisteren het motorongeval van haar vader en hoe emotioneel ze toen was. Sam daarentegen hoopt vooral dat hij zonder kleerscheuren de reis naar het Hoge Noorden kan aanvatten, want zijn allereerste familiereis met de Pfaffs begon in mineur. Eindelijk komen we te weten hoe het eigenlijk kwam dat Sam zo ziek was tijdens de cruise.

Terwijl Lyndsey samen met man en kinderen de laatste spullen in de koffer stopt, moet ze terugdenken aan de grote veranderingen die zij tijdens 10 jaar 'De Pfaffs' heeft meegemaakt. Van feestende single op zoek naar de ware, tot gelukkig getrouwde vrouw en een liefdevolle mama van twee kinderen. Lyndsey heeft een enorme weg afgelegd het afgelopen decennium.

'De Pfaffs', vanaf zondag 4 december om 20.05 uur bij vtm.


DePfaffs

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Monacovrouwen' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Winny is emotioneel omdat ze geen kinderen kan krijgen, de mama van Grace komt langs en Anne-Françoise stelt haar nieuwe vlam voor.

'Monacovrouwen', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers