Deze rubrieken zie je dit najaar in het nieuwe seizoen van 'Iedereen Beroemd'

zondag 3 september 2023
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

'Iedereen Beroemd' is vanaf maandag 4 september weer op post, elke weekdag op VRT 1 en VRT MAX. Het nieuwe seizoen heeft heel wat nieuwe rubrieken in petto, ook geliefde formats zoals 'Vuurkorf' en 'Manusje-van-alles' keren terug.

'Dubbelgangers' (uitzending op maandag)
Iedereen heeft een dubbelganger, zegt men wel eens. Maar wat als je zelf de dubbelganger bent van een bekend gezicht? Iedereen beroemd vraagt het zich af en rolt elke week de rode loper uit voor iemand die lijkt op een bekende Vlaming of een internationale beroemdheid.


De eerste afleveringen komen Vincent uit Waregem, Astrid Lia uit Mechelen en Sien uit Brugge langs. Ook wel gekend als de dubbelgangers van komiek Louis de Funès, van Hanne Verbruggen van K3 en van actrice Elisabeth Moss uit 'The Handmaid’s Tale'.

Genieten zij van hun status als dubbelganger, of net niet? Hoe reageert hun omgeving? En in welke vreemde situaties komen ze terecht? Zij doen hun verhaal in de fotostudio van Iedereen beroemd. Daar kruipen ze volledig in de huid van hun alter ego.

'De betoger' (maandag)
Davy Van Damme is professioneel betoger. Iedereen die boos is maar zelf geen tijd heeft om iets aan te klagen of liever anoniem blijft, kan bij Iedereen beroemd aankloppen om hem in te schakelen.

Zo krijgt Davy onder andere de opdracht om te betogen tegen chauffeurs die hun auto niet netjes tussen de lijnen parkeren, te betogen tegen mensen die links stilstaan op een roltrap, en te betogen tegen kinderen die lopen langs de rand van een openbaar zwembad.

'Vuurkorf' (maandag)
De zomer loopt langzaam ten einde, de dagen beginnen te korten. Wouter Deboot doorkruist in de terugkerende rubriek 'Vuurkorf' Vlaanderen op de fiets, op zoek naar mensen die zin hebben in een warme babbel rond het vuur.

'Straatbeeld' (dinsdag)
Rune uit Lommel studeert fotografie in Antwerpen. In 'Straatbeeld' trekt ze erop uit om stadsfoto's en portretten te maken van leeftijdsgenoten met wie ze graag in gesprek gaat.

'Mano sport' (donderdag)
Radio Mano sport maakt elke week vanop een actuele locatie radio én geeft commentaar op wat ze zien. DJ’s Martial en Noël zien in elke publieke beweging genoeg aanleiding om met 'Mano sport' in 'Iedereen Beroemd' tot live sportverslaggeving over te gaan en ondertussen nog leuke, klassieke en campy plaatjes te draaien.

'Dichters van wacht' (vrijdag)
Wie op zoek is naar de juiste woorden, voor welke gelegenheid dan ook; wie nood heeft aan een poëtisch gesprek, wat de aanleiding ook is … kan elke vrijdagavond bellen naar het 0800 nummer van de Dichters van wacht. 'Iedereen Beroemd' brengt elke week een gesprek dat een van de dichters heeft met een anonieme beller. Het gesprek bepaalt welk gedicht en welke woorden volgens de dichters toepasselijk zijn. Onder andere dichters Maud Vanhauwaert, Paul Bogaert, Maarten Inghels en Moya De Feyter zijn in de rubriek te zien.

'Duik in de koffer' (elke weekdag)
Juli en augustus mogen dan wel bekend staan als dé vakantiemaanden bij uitstek, maar ook in september gaan veel Vlamingen op vakantie. Reden genoeg voor Amelie Albrecht om in haar uniform te kruipen, post te vatten op de luchthaven en vooral: in de koffers van de reizigers te duiken. Amelie controleert hun bagage en verwijdert vijf items. Voor elk item waarvan de reiziger opmerkt dat het verdwenen is, krijgt hij reiszakgeld.

Daarnaast komt de rubriek 'Manusje-van-alles' terug, waarin Manu Van Acker zich nuttig maakt voor zijn medemens. Sander Gillis neust in 'Sandermans zaken' opnieuw in de smartphone van bekende Vlamingen.

'Iedereen Beroemd', elke weekdag om 19.40 uur op VRT 1 en VRT MAX.


DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Het vierde seizoen gaat van start met een speciale valentijnsuitzending met de 25 meest romantische avontuurtjes van VTM. Zo keek Ben Segers, de Kempische Casanova, in 'De Laatste 24 Uur' nog eens diep in de ogen van 3 van zijn 42 exen en ging Jens Dendoncker in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' wel héél ver voor een liefdesaanzoek. 'De 25' blikt ook nog eens terug op het droomhuwelijk van James Cooke en Jonas Van Geel én hun passionele kus. In 'Little Big Shots' bewees de kleine Lewis dat je niet vroeg genoeg aan de liefde kan beginnen. En ook voor Staf Coppens, die tot tweemaal toe zijn lief leerde kennen dankzij VTM, is een speciale plaats weggelegd in de romantische top.

'De 25', om 19.55 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 00:30
  Journaallus
  06:00
  Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
 • 23:10
  Nachtlus
  02:00
  Wordt aangekondigd
 • 05:00
  Geen uitzending
  07:30
  Molang
 • 01:25
  Geen uitzending
  08:00
  Echte Verhalen: De Buurtpolitie
 • 03:25
  Geen uitzending
  10:00
  Ik Vertrek
 • 02:35
  Geen uitzending
  10:00
  Wordt aangekondigd
 • 01:05
  Geen uitzending
  10:00
  Wordt aangekondigd
 • 04:35
  JAG
  07:25
  Beverly Hills, 90210
 • 02:25
  Geen uitzending
  06:00
  Joe
 • 05:00
  Geen uitzending
  06:00
  TEAM OCHTEND
 • 05:00
  Geen uitzending
  07:55
  Neighbours: A New Chapter
 • 05:00
  Geen uitzending
  07:40
  Star Trek: Picard
 • 05:00
  Geen uitzending
  07:25
  Travel Guides
 • 05:00
  Geen uitzending
  07:35
  Jesse Stone: Innocents Lost
 • 00:25
  Herhalingslus
  08:00
  Wijzer Wonen
 • 04:55
  Zelf gedaan, goed gedaan
  07:00
  Knuffel Pop
 • 04:45
  Het Weekmenu
  08:00
  KLAAR IN 20 minuten
 • 04:30
  Hockey Pro League Vrouwen
  06:00
  Wordt aangekondigd
 • 04:20
  Silent Witness
  02:50
  Father Brown
 • 04:45
  Below Deck
  07:28
  Make You Laugh Out Loud
 • 02:20
  NOS Journaal
  08:11
  Goedemorgen Nederland
 • 01:40
  Nieuwsuur
  07:55
  Krabbé zoekt Chagall
 • 03:38
  Tekst-TV
  07:58
  PatsBoemKledder!