Clouseau vrijdag in skate off 'Sterren op het ijs'

donderdag 8 november 2007

Afgelopen woensdag -7 november 2007- werd Greet Rouffaer tot de ijsprinses van de ijsbaan gekroond, want voor de tweede week op rij oordeelden de deskundige juryleden dat haar kür 9 punten waard was. Zij deelde haar eerste plaats graag met Stoffel Bollu, die zich volledig herpakt heeft en die eveneens met 9 punten werd beloond na zijn performance op het ijs.

I


n de rangschikking van de jury was de tweede plaats dit keer voor Dean, die zichtbaar blij was dat hij de lift boven het hoofd tot een goed einde had gebracht. Katerine, nauwelijks bekomen van de Halloween-skate off, nam met 8 punten de derde stek in. 

De juryleden oordeelden dat de küren van Anneleen Liégeois en Tanja Dexters goed waren, maar nog niet perfect. De stemmende kijkers waren het dit keer roerend eens.

Anneleen en Tanja treden bijgevolg samen met hun schaatspartners aan in de skate off, die op vrijdag 9 november 2007 wordt uitgezonden. Zich smijten op hun Nederlandstalige hit is de boodschap want de top 5 van 'Sterren op het ijs' wenkt.  

Morele steun krijgen de dames alvast van Clouseau, Vlaanderens meest succesvolle popgroep. De Wauters-broers treden op tijdens deze skate off en zullen met hun 'Casanova' niet alleen het ijs doen smelten…

Wie behaalt er alsnog de top 5 van 'Sterren op het ijs en stoot door naar de disco-aflevering'? De kijker geeft het antwoord op vrijdag 9 november 2007.

'Sterren op het ijs', vrijdag 9 november om 21.15 uur op VTM.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers