TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
07:45 Lego Masters
Voor opdracht 1 wordt er een beroep gedaan op de kennis van de bouwers over biologie, iets met een voedselketen. De teams bewijzen dat ze echt de allerbeste bouwers van Nederland en België zijn. Voor opdracht 2 wordt de hele studio op zijn kop gezet.
«
»
08:55 Kong: Koning van de apen
Dit keer komt Richard Kong onder ogen met een robot T-Rex met Botila's geest. Bovendien vinden Kong en zijn vrienden het moeilijk om zich voor de politie te verstoppen omdat de T-Rex achter hen aan zit.
«
»
09:20 Maya de Bij
Zig maakt grappen en stoort daarmee de werkers. Hij vertrekt en doet alsof hij het avontuur in de weide tegemoet gaat. Maya ontdekt zijn talent voor grappen en weet dat handig in te zetten.
«
»
09:30 Slisse & Cesar
Slisse, Cesar, Melanie, Jan, Rik, Valerie en de facteur vertrekken naar de Dominicaanse Republiek.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
12:00 Chicago Fire
Brett en Violet starten een onderzoek nadat hun defibrillator tijdens een interventie dienst weigerde. Carver wil ondertussen meer weten over Gibson en graaft in zijn verleden.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:40 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:45 Goed Geplant
Paul (76) en Hilde (75) runden meer dan veertig jaar een kledingwinkel in het centrum van Bilzen. Hoewel ze een ruim dakterras hebben, zitten ze er zelden. Door de vele grijze tegels en bakstenen muren wordt het er enorm warm.
«
»
14:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
14:30 Tiny House Battle
Twee nieuwe teams krijgen negen dagen de tijd om een instapklaar tiny house te ontwerpen en te bouwen naar de smaak van een koper. Vandaag zijn dat Greet en Efraim.
«
»
15:45 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
16:20 The Floor
Bruno heeft momenteel nog 78 kandidaten voor zich op de vloer staan. Zij strijden tegen elkaar in spannende quizduels van 45 seconden. Verliezers gaan naar huis, terwijl winnaars kans maken om weekwinnaar te worden en in de running te blijven.
«
»
17:45 De haven
Kristof, Andy en David, riggers op de grootste scheepswerf van het land, moeten een enorm vrachtschip veilig in Droogdok 6 loodsen. Douaniers Marc, Wim en Peter speuren in een container naar cocaïne.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De Verraders
Verraad komt langs vele kanten en in vele vormen. Verraad kent vele gedaantes. Zullen de verraders de bondgenoten te slim af zijn of worden ze ontmaskerd?
«
»
21:30 De verraders: De ronde tafel
Host Vincent Fierens analyseert samen met een ex-deelnemer en een grote fan van het programma, alle leugens, het verraad en de strategieën van de voorbije aflevering.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:15 Alloo bij de Verkeerspolitie
Een man met alcoholintoxicatie loopt tegen de lamp en moet een boete van 1.600 euro betalen. De agenten schrijven ook een boete uit voor een chauffeur die een witte lijn overschrijdt.
«
»
23:30 Blind getrouwd
De huwelijksreis loopt voor sommige koppels op zijn einde. Simen en Larissa shoppen nog leuke souvenirs en Thomas laat onder toeziend oog van Karlien zijn haar knippen in een lokale kapperszaak.
«
»
00:45 Telefacts
TE:35 In 'Telefacts' brengt Birgit Van Mol buitenlandse reportages met een bijzondere blik op de wereld tot in de Vlaamse huiskamers.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers