TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
11:10 The Resident
Kit huurt een chirurgisch coach in om over Bell en Raptor te waken en hen te helpen hun vaardigheden op te frissen. Conrad overweegt terug te springen in de datingscene. Devon werkt met een ouder echtpaar.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
14:30 Te bepalen
«
»
14:30 10 Things I Hate About You
Bianca heeft een oogje op Joey, maar haar ouders verbieden haar een vriendje te hebben zolang haar oudere zus, de rebelse Kat, geen relatie heeft. Bianca en Joey besluiten Kat te koppelen aan Patrick Verona, die pas in het stadje is komen wonen.
«
»
16:20 The Goldbergs
Als Barry en Joanne het kampeerweekend van Erica en Geoff verstoren, gaan ze wedijveren wie het leukste stel is. Adam wil Brea bewijzen dat hij geen makkelijk en luxe leventje heeft.
«
»
16:45 The Goldbergs
Beverly bemoeit zich met Erica en Barry's relaties. Adam en Brea staan tegenover elkaar in het toneelstuk van school, maar hun blijdschap wordt minder als de een de ander wegspeelt.
«
»
17:10 The Goldbergs
Erica heeft een date met een man van de koffiezaak, en Geoff doet mee met The Dating Game. Beverly is dolblij als ze hoort dat Murray een huis aan het water heeft gekocht.
«
»
17:35 The Goldbergs
Na de breuk tussen Erica en Geoff neemt Murray Erica mee uit om haar op te vrolijken. Adam verheugt zich op de eindejaarsstunt, maar krijgt wroeging en vraagt Beverly om hulp om er onderuit te komen.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:00 The Goldbergs
Om haar gedachten af te leiden van de breuk, gaat Erica op bezoek bij haar beste vriendin. Adam wordt gesnapt tijdens een illegaal pokerspel en moet Pop-Pop helpen, wat beter uitpakt dan verwacht.
«
»
18:30 Te bepalen
«
»
18:35 The Sorcerer's Apprentice
Meestertovenaar Balthazar Blake moet New York verdedigen tegen zijn kwaadaardige aartsvijand Maxim Horvath, die van plan is om de stad te vernietigen.
«
»
20:30 Te bepalen
«
»
20:30 The Boy Next Door
Lerares Claire Peterson begint op aandringen van haar vriendinnen te flirten met tiener Noah. Op een nacht laat ze zich door hem verleiden, maar wanneer Claire een einde wil maken aan de vrijpartij, laat Noah dat niet zomaar gebeuren.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:20 9-1-1
Na een mysterieuze dood brengen Hen en Chimney hun leven in gevaar wanneer ze vermoeden dat iemand voor God speelt om zichzelf op een held te laten lijken. Eddie bezoekt Texas, waar hij zich probeert te verzoenen met zijn vader.
«
»
23:20 Accused
Als het recht niet haar werk doet zoals verwacht, kan een komiek de beschuldigde alsnog laten boeten door de publieke opinie tegen hem te keren?
«
»
00:20 Siren
Wanneer er in Bristol Cove opnieuw iemand onder mysterieuze omstandigheden om het leven komt, verdenkt Ryn de geheimzinnige Tia. Maddie raakt bevriend met iemand uit Seattle. Helen luidt de alarmbel. Ted denkt terug aan het verleden.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers