TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Midsomer Murders
Een man beweert een vreemde vogel te hebben gespot en wordt van bedrog beschuldigd. De volgende dag wordt de beschuldiger dood aangetroffen.
«
»
02:50 Midsomer Murders
Een man beweert een vreemde vogel te hebben gespot en wordt van bedrog beschuldigd. De volgende dag wordt de beschuldiger dood aangetroffen.
«
»
03:35 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Nadat de burgemeester van Arden dood wordt aangetroffen, wendt eerste verdachte Billy zich tot Frank en smeekt zijn oude vriend zijn naam te zuiveren.
«
»
04:20 Grantchester
Sidney Chambers gaat naar een toespraak van dominee Nathaniel Todd, een mensenrechtenactivist. Tijdens zijn toespraak wordt de zoon van de dominee neergestoken.
«
»
05:10 Grantchester
Kort voor haar overlijden vraagt een gewonde, jonge vrouw naar Sidney Chambers. Als blijkt dat er moord in het spel is en Sidney de vrouw kort voor haar dood nog gesproken heeft, gaan hij en Geordie op onderzoek uit.
«
»
06:00 Death in Paradise
Een jong model wordt gewurgd na een modeshow waarin zij heeft gelopen. Detective Goodman moet zich in de gespannen modewereld begeven om haar moordenaar te vinden. Ondertussen komt JP weer in contact met een oude vlam.
«
»
07:00 Death in Paradise
Als de voormalige mentor van Dwayne wordt vermoord, trekken de detectives zich de zaak al snel persoonlijk aan. Dwayne ontvangt een bericht dat een aanknopingspunt geeft voor het onderzoek.
«
»
08:05 Death in Paradise
Humphrey kijkt uit naar het bezoek van tante Mary, die hem zijn voorliefde voor het oplossen van puzzels heeft geschonken. Wanneer Mary echter de enige getuige van de moord op een toerist is, wordt zij het middelpunt van het onderzoek.
«
»
09:10 Call the Midwife
Het is oktober 1969 en Rosalind en Joyce zijn dolblij met hun rode vesten. Zuster Julienne overhandigt Joyce de Violet Albany-prijs, die wordt gegeven aan de verloskundige uit Oost-Londen die de hoogste cijfers haalt voor haar examens.
«
»
10:15 Sister Boniface Mysteries
Een waarneming van de mysterieus vermiste Baron Battenberg brengt de pers en de politie in rep en roer. Vastbesloten om de feiten boven water te krijgen, gaan Ruth en Sam undercover in het Pranayama-retraitehuis.
«
»
11:10 Midsomer Murders
Barnaby herleeft zijn oude sportglorie als hij en Winter na een sterfgeval op de plaatselijke rugbyclub in een wirwar van spelers, oude wraakgevoelens en nieuwe romances terechtkomen.
«
»
12:05 Midsomer Murders
DCI Barnaby en DS Winter vragen zich af of de moord op een man die dood wordt aangetroffen in een brouwerijvat echt verband houdt met de ooit vervloekte Abbey.
«
»
13:00 Midsomer Murders
Barnaby is allesbehalve onder de indruk als Sarah hem meesleept naar de bruiloft van een familievriend. Maar al gauw gaan de dingen van kwaad naar erger als zich een tragedie voordoet en Barnaby's hulp wordt ingeroepen.
«
»
13:55 Midsomer Murders
Barnaby is niet erg onder de indruk als Sarah hem meesleept naar de bruiloft van een familievriend. Maar al gauw gaan de dingen van kwaad naar erger als zich een tragedie voordoet en Barnaby's hulp wordt ingeroepen.
«
»
14:55 Antiques Roadshow
Het team is terug in Ham House in Richmond. De experts bespreken onder andere sieraden die in een compostzak zijn gevonden, een kunstwerk van Derek Jarman en een Omega-horloge ter gelegenheid van de Apollo-Sojoez-ruimtemissie.
«
»
16:00 Joanna Lumley's India
Joanna begint haar trip in Bombay. Vervolgens gaat het naar de staat Gujarat in het westen en het exotische Rajasthan. In de haven van Bombay staat ze oog in oog met het monument Gateway of India.
«
»
17:00 Murdoch Mysteries
Een vriend uit de kindertijd van Murdoch waarschuwt hem voor een dreigend gevaar. Samen reizen ze naar Algonquin Park om een moordzaak die al dertig jaar onopgelost is te onderzoeken.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een passagier gaat aan boord van een vlucht naar Dominica, om vervolgens doodgeschoten te worden aangetroffen op Saint Marie grond. De piloot en stewardess ontkennen het slachtoffer ooit in hun vliegtuig te hebben gezien, wat argwaan wekt.
«
»
19:00 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Als een gestrande rockster denkt dat de duivel hem probeert te vermoorden, moeten Frank en Lu in een race tegen de klok achter de waarheid zien te komen voordat de moordenaar opnieuw toeslaat.
«
»
20:00 Catch Me a Killer
Vijftien dode vrouwen worden gevonden in het township Atteridgeville, Zuid-Afrika. Micki en Erika nemen de zaak aan en al snel wordt er een nieuw lichaam ontdekt in een gruwelijke scène.
«
»
21:00 The Jetty
Nog ontdaan over wat ze over het verleden heeft ontdekt, biedt Ember aan om Riz te helpen met haar onderzoek naar de Amy Knightly-zaak in de hoop erachter te komen wat Riz weet.
«
»
22:15 Hope Street
De plotselinge komst van rechercheur Leila Hussain brengt het slaperige Port Devine in rep en roer.
«
»
23:10 Grantchester
Een jongeman wordt dood en naakt gevonden. Het onderzoek leidt naar een onderzoeksproject dat experimenteert met geestesverruimende drugs. Will en Geordie vragen zich echter af of er meer aan de hand is.
«
»
00:15 Grantchester
In de sportschool van Vic vindt een bokswedstrijd voor het goede doel plaats, waarbij de jongens Matthew en Luke het tegen elkaar opnemen. Dan neemt de avond een schokkende wending.
«
»
01:00 Grantchester
Een vrouw die al jaren vermist was, wordt dood aangetroffen. Ze verbleef al die tijd in een klooster met andere vermiste vrouwen, dus Will en Geordie verdenken de moeder-overste van het ergste.
«
»
01:50 Friday Night Dinner
Adams muzikale talent wordt eindelijk erkend. Daar hij is heel erg blij mee, maar dit heuglijke feit wordt overschaduwd als Jonny weer thuiskomt met de mededeling dat hij is getrouwd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers