TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:55 Below Deck Mediterranean
De veeleisende gasten verlengen hun verblijf en Hannah laat zich van haar beste kant zien om het vertrouwen terug te winnen. Wanneer de kapitein Danny zijn telefoon teruggeeft, is Bryan op zijn hoede.
«
»
08:55 Below Deck Mediterranean
Het verblijf van de gasten zit er bijna op. Hannah hoopt met haar charme een royale fooi te krijgen. De kapitein moet een beslissing nemen wanneer de zaak tussen Danny, Bobby en Bryan escaleert.
«
»
09:55 Below Deck Mediterranean
De bemanning van het luxueuze jacht de Sirocco vaart uit vanuit Kroatië. Hannah en Bobby krijgen zeven nieuwe collega's en Hannah komt tegenover een ervaren nieuwe leider te staan: kapitein Sandy.
«
»
10:50 American Pickers
Mike Wolfe gaat op bezoek bij verschillende verzamelaars die zijn passie voor auto's delen.
«
»
11:45 American Pickers
Tijdens het verkennen van de Appalachian Mountains in Virginia vinden Mike en Frank een schuilplaats vol geschiedenis. Ze vinden zelfs enkele herinneringen aan een bluegrasslegende.
«
»
12:45 American Pickers
Mike en Frank nemen een uitnodiging aan van Vanessa, de dame uit Indiana met haar passie voor alles wat met de Ford Model A te maken heeft. Op aandringen van haar dochter doet ze een aantal dierbare items weg, waaronder een zeldzame takelwagen.
«
»
13:40 American Pickers
Mike en Frank ontdekken in Napa Valley, Californië een gigantische wijn-gerelateerde verzameling en willen daar de vruchten van plukken.
«
»
14:35 American Pickers
Mike en Frank vinden een enorm pakhuis in Chicago vol met afgedankte schatten, waaronder enkele sportmemorabilia van supersterren die erg waardevol lijken te zijn.
«
»
15:30 Storage Wars
In Santa Ana, Californië dromen de kopers van waardevolle goederen in de opslagruimten. Jarrod en Brandi kopen een ruimte die vol zit met zoet lekkers terwijl Mary verzamelbare items probeert te vinden. Darrell heeft misschien iets groots gevonden.
«
»
16:00 Storage Wars
Dan en Laura nemen de kopers mee op een wilde tocht naar Inland Empire in Californië. Ivy spot iets bijzonders, en Mary slaat vroeg toe, hopend op een schat. Jarrod en Brandi worstelen net als Darrell en Brandon om het hoofd boven water te houden.
«
»
16:25 Storage Wars
De kopers bezoeken Fontana, Californië. Darrell en Brandon hebben hoge verwachtingen door eerdere successen. Jarrod en Brandi moeten nog bijkomen van een slechte aankoop. Mary geeft de veiling een vleugje Texas, en Dave is op zoek naar verlichting.
«
»
16:50 Storage Wars
De kopers bezoeken de veiling in El Monte, Californië. Jarrod en Brandi zetten een riskante strategie in. René staat er alleen voor zonder zijn vrouw Casey, en hij doet een huiveringwekkende vondst. Intussen scoort Dave een feestelijke opslagruimte.
«
»
17:20 Storage Wars
De kopers maken het elkaar moeilijk op de veiling in Torrance, Californië. Brandi vindt dat Jarrod te veel uitgeeft, en beperkt zijn budget tot 500 dollar. Een zelfverzekerde Dave maakt Rene kwaad. Ivy verrast zichzelf als hij van tactiek verandert.
«
»
17:45 Storage Wars
De kopers strijden om grote winsten in Bellflower, Californië. Jarrod koopt een opslagruimte die Brandi dwingt haar angsten onder ogen te zien. Ivy worstelt om in een slechte aankoop iets van waarde te vinden. Dave wordt de grote winnaar van de dag.
«
»
18:15 Storage Wars
Ivy is bijzonder opgewonden wanneer de kopers terugkeren naar Fontana in Californië. Darrell en Brandon lijken goed gescoord te hebben, terwijl Mary zichzelf omhoog probeert te werken.
«
»
18:40 Storage Wars
Darrell probeert de concurrentie aan te wakkeren tijdens de veiling in Moreno Valley, Californië. Mary probeert informatie in te winnen bij haar meer ervaren collega's. Rene is klaar om de strijd aan te gaan als de juiste opslagruimte langskomt.
«
»
19:05 Storage Wars
Jarrod en Brandi hebben een speciale gast die in opslagruimtes rond zal snuffelen op de veiling in West Covina, Californië. Darrell en Brandon helpen hun collega's om zich succesvol te kleden. Een zelfverzekerde Mary zoekt naar vintage artikelen.
«
»
19:30 Storage Wars
De kopers reizen af naar Riverside, Californië, waar Mary besluit haar geluk te beproeven. Brandi probeert positief te blijven voor Jarrod. René zit in een goede flow, en hoopt zijn momentum vast te houden. Dave heeft er zoals altijd vertrouwen in.
«
»
20:00 Below Deck Down Under
De Thalassa-crew organiseert een prom night voor de chartergasten na hun eerste avontuur naar het Great Barrier Reef. Ryan voelt zich buitengesloten van de activiteiten van de bemanning.
«
»
20:55 Below Deck Down Under
Magda overschrijdt haar grenzen met Aesha. Ondertussen organiseert de Thalassa-crew een vrijgezellenfeest.
«
»
22:00 NCIS: New Orleans
In New Orleans nemen de raciale spanningen toe wanneer een NOPD-officier een marine-officier neerschiet die volgens hem gewapend was tijdens een druk straatfeest.
«
»
22:55 NCIS: New Orleans
Een marinier wordt dood aangetroffen, en het team traceert de verdachte bewegingen van mensen in zijn leven voorafgaand aan zijn dood. Hannah komt in het reine met de relatie van haar dochter met de nieuwe vriendin van haar ex.
«
»
23:50 NCIS
Een korporaal neemt deel aan een bikiniwedstrijd, maar wordt dood aangetroffen in de artiestenkamer. Het team vermoedt dat zij een stalker had en dat deze haar heeft vermoord.
«
»
00:45 NCIS
Het team onderzoekt de zelfmoord van een vrouw, die was opgenomen in een psychiatrische kliniek. Ducky denkt dat de vrouw is vermoord.
«
»
01:45 The Walking Dead
Iemand is gewond geraakt bij een bouwterrein. Iedereen komt samen om een brug te herstellen. Dit zou de communicatie en handel moeten vereenvoudigen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers