TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
06:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
14:00 Walker, Texas Ranger
Walker en Trivette overtuigen C.D. om zich voor te doen als Alzheimerpatiënt nadat een oude vriend van Trivette op mysterieuze wijze overlijdt.
«
»
14:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
14:45 Walker, Texas Ranger
Walker vindt het lang verloren dagboek van de legendarische Hayes Cooper, een man die zijn stad redde van een bende moordenaars.
«
»
15:45 Columbo
Luitenant Colombo krijgt te maken met een van de moeilijkste zaken uit zijn glorieuze carrière: hij onderzoekt de verdwijning van de redacteur van een mannentijdschrift.
«
»
17:25 'Allo 'Allo!
René denkt dat hij eindelijk bijna van de soldaten af is, maar dan arriveert een Britse officier, vermomd als een Frans agent, die de soldaten wil helpen.
«
»
18:00 'Allo 'Allo!
René en kapitein Geering zijn van plan om de trein met het vervalste schilderij op te blazen voordat deze bij Hitler aankomt. Alfonse raapt de moed bij elkaar om Edith ten huwelijk te vragen.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:40 'Allo 'Allo!
Alfonse en Rene gaan een duel aan om te strijden om de hand van Edith. Hitler eist dat de kolonel gearresteerd wordt.
«
»
19:15 'Allo 'Allo!
René, kolonel Von Strohm en kapitein Geering worden gevangen genomen door de Gestapo en meegenomen naar de kerkers van het kasteel, waar herr Flick ze opwacht.
«
»
19:50 'Allo 'Allo!
Het communistische verzet steelt het schilderij van de Madonna en René moet het losgeld betalen. Ook moet hij een oud vliegtuig stelen.
«
»
20:35 Philadelphia
De jonge, beloftevolle advocaat Andrew Beckett is net ontslagen bij een prestigieus advocatenkantoor. Volgens zijn collega's voldeed Andrew niet aan de vereisten, maar Andrew houdt vol dat hij ontslagen werd omdat hij homoseksueel is en aids heeft.
«
»
20:35 Te bepalen
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:35 Cheers
George Wheeler en Coach spelen samen elke dag kaart, maar Sam ontdekt dat Coach bedrogen wordt en inmiddels voor 8.000 dollar in het krijt staat bij zijn zogenaamde vriend. Sam vraagt Harry om hulp.
«
»
23:05 Cheers
Toen de man van Helen Chambers, Diane's moeder, stierf, stond er een vreemde voorwaarde in zijn testament: Helen verliest het familiefortuin als haar dochter niet binnen tien jaar getrouwd is. De deadline verstrijkt over vierentwintig uur.
«
»
23:35 Police Interceptors
De inzittenden van een verdachte Fiesta vluchten te voet weg, maar de speurhond vindt ze al gauw.
«
»
00:35 Can't Pay? We'll Take it Away!
Gary en Cona proberen bij een thuiswonende jonge man een schuld van £4.000 te innen. Al snel wordt de man gewelddadig. Een man die beweerde terminale kanker te hebben, blijkt niet helemaal eerlijk geweest te zijn.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers