TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
09:00 Herfstbeelden
Programma met beelden van de herfst.
«
»
13:30 Sporza: WK Baanwielrennen
Verslag van het WK baanwielrennen in Ballerup, Denemarken.
«
»
16:50 Sporza: Veldlopen
Samenvatting van de CrossCup Relays Berlare.
«
»
17:00 Arctic wildlife In Lapland
De hooglanden van Lapland, de oudste bergen ter wereld, zijn miljarden jaren geleden ontstaan, toen ze met de tektonische platen naar het noorden opschoven. De regio is nu bekend onder de naam Fell Lapland.
«
»
17:05 Pano
Duidingsmagazine met indringende reportages over de grote thema's van deze tijd. Een gedreven team van reporters diept de beste nieuwsverhalen uit en zoekt het antwoord op actuele vragen.
«
»
17:45 Het oude Egypte, rijk van de farao's
De Nijl is de levensader van Egypte. Zijn water verandert uitgedroogde grond in vruchtbare landbouwgrond. De eerste huizen en nederzettingen zijn ontstaan uit de modder. Vanaf 5000 v.Chr. beginnen woestijnnomaden zich in de Nijlvallei te vestigen.
«
»
18:35 Mr. A & Mr. M: The Story of A&M Records
Herb Alpert is muzikant geweest en Jerry Moss zakenman. Wanneer het de bekende platenmaatschappijen van de jaren zestig aan creativiteit begint te ontbreken, wordt de vraag naar een label dat zich op de artiest richt groter.
«
»
19:30 Vranckx
Kakungu volgt het zeldzame masker dat na bijna zeventig jaar terugkeert naar Congo. Koning Filip gaf het in 2022 aan president Tshisekedi. Dit zorgt voor opschudding bij het Suku-volk in Kwango. Ze willen het masker terug om hun voorouders te eren.
«
»
20:00 The Frontier
Aan het einde van de negentiende eeuw lijken de littekens van de systematische verdrijving van de inheemse bevolking en de Amerikaanse overname van het volledige continent het hoofdstuk 'de Frontier' in de Amerikaanse geschiedenis af te sluiten.
«
»
20:50 The choice 2024: Harris vs Trump
Documentaire gebaseerd op tientallen onthullende interviews met mensen die Trump en Harris het beste kennen - vrienden, adviseurs en critici, evenals journalisten en politieke insiders - om verslag te doen van de levens van beide kandidaten.
«
»
21:55 Agent
Blachmans schulden hangen Joe boven het hoofd. Hij moet zijn best doen om een belangrijke cliënt binnenboord te houden, maar ook laten zien dat hij een verantwoordelijke vader is voor Tallulah.
«
»
22:35 Agent
Joe staat er niet zo fraai op bij de familierechtbank. Hij besluit met Tallulah te gaan kamperen om eindelijk die kanotocht te kunnen maken. Tot Sidse de boel komt verstoren.
«
»
23:20 Raising a School Shooter
Sommige ouders worden geconfronteerd met de zware realiteit dat hun kind de dader was van een schietpartij op school. Deze documentaire vertelt diep persoonlijke verhalen van schuld, ontkenning, verantwoordelijkheid, verdriet, vriendschap en liefde.
«
»
00:30 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers