TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Scharen gemaakt van schrijfgerei en een zebra pakket levering in de werkplaats van Milleke Mole.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Simon, Gaspare en Lulu spelen allemaal superhelden in het park als een onbeleefd konijn de vrienden irriteert door Gaspare te pesten. Simone en Lulu doen hun best om hem op te vrolijken.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is bang als ze moet gaan slapen, want ze denkt dat er monsters onder haar bed zitten. Frits en Frats lachen haar daarmee uit. Kameraadje Lucien heeft een oplossing bedacht om monsters uit zijn slaapkamer te houden.
«
»
06:30 Odo
Odo en Doedel beginnen een postbedrijf op kamp, maar berichten worden verkeerd begrepen.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Lu heeft moeite om Elodie's boosheid te begrijpen wanneer ze per ongeluk haar spel verpest.
«
»
06:40 Monty & Co
Lulu wil graag een huisdier, maar ze weet niet wat voor eentje. Ze doet alsof Slak, Gabriella en Monty verschillende huisdieren zijn, maar zij zijn niet zo gemakkelijk. Ze besluit dus om voor haar speelgoedhondje te kiezen, die alles doet wat ze wil.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Het koude seizoen staat voor de deur, maar Mima heeft nog een lijst met dingen die ze moet doen om zich voor te bereiden op de kou en de sneeuw. Edmondo en Lucy haasten zich om haar te helpen en ontdekken hoe de natuur zich voorbereidt op de winter.
«
»
07:00 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory krijgt een lekke band terwijl hij bumperbal oefent met zijn vrienden. Iedereen maakt zich zorgen, omdat de grote wedstrijd al over een paar uur van start gaat. Dokter Wisserbril probeert hem te repareren.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Sai?d en Anna zijn winkeltje aan het spelen met oude spullen. Sameer en Zonia moeten heel even weg. De winkel kan wel een momentje dicht. Maar als de ouders vertrokken zijn, doen Saïd en Anna de winkel weer open en gaan ze achter de toonbank staan.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie doen mee aan de wedstrijd voor het mooiste busje van het dorp. De prijs: een vakantie op Ibiza. Alleen is hun busje een beetje saai. Ze moeten iets doen om het flitsender te maken. Maar de twee hebben totaal andere ideeën.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Florentine zegt tegen Samson en Marie dat de Koning bij haar op bezoek komt. Samson en Marie vragen of Florentine met de Koning ook bij hen langskomt. Samson en Marie verliezen zich in de voorbereiding van een koninklijke ontvangst.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Ella morst spul op de oude foto's van pap en mam. Dan stelt ze voor om de oude herinneringen na te doen en nieuwe foto's te maken. Helaas mislukken de meeste foto's, maar ze hebben wel samen hele fijne nieuwe herinneringen gemaakt.
«
»
07:45 De Smurfen nieuw
Knutselsmurf vindt een tijdmachine uit. Hij belandt samen met Smurfbloesem in de prehistorie.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Senior heeft een boek geschreven 'De Wilton managementmethode'. Als iedereen strikt volgt wat er in dit boek staat, krijgt de Wilton vast en zeker een ster.
«
»
08:10 Wannabe's
Fitnesslerares Daisy gaat met Video King instructiefilmpjes maken voor haar fitnesskanaal. Mike heeft meteen een hippe sportoutfit gekocht, en ook al is hij totaal niet sportief, hij gaat er volledig voor.
«
»
08:30 Kingsize Live
TE: 31 Knetterende liveshow boordevol geschifte spelletjes, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 GameKeepers
Mats en Sari belanden in een museum. Ze moeten zonder dat de bewakers hen zien 'the pink lion' stelen. Een prachtige diamant. Dat is heel moeilijk, zeker wanneer hun gamekey heel luid begint te roepen tijdens het sluipen!
«
»
09:15 Kingsize Live
TE: 31 Knetterende liveshow boordevol geschifte spelletjes, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:35 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
09:45 Goed gezien!
In de kleine afgelegen dorpjes van Oeganda moeten patiënten soms urenlang wandelen naar de dichtstbijzijnde ziekenpost. Samen met Kuzaifa bouwt Jelle een fietsambulance die de mensen van het dorp veilig en snel in het ziekenhuis kan krijgen.
«
»
10:10 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De kakkerlakken zijn beledigd omdat ze niet mogen meedoen met Piya's spel. Ze besluiten wraak te nemen en verdraaien alle goede bedoelingen van Oggy om hem een slechte oom te laten lijken voor de kleine olifant.
«
»
10:30 Tik Tak
Het verkennen van een appel, magische bloemen. Boekenjongen maakt een spiegel door te toveren.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Voor de Grote Dierenparade op school heeft papa een krokodillenkostuum voor Simon gemaakt. Op school vinden Lea, verkleed als papegaai, en Fernando als olifant, Simons kostuum supergeweldig.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is boos. Viktor probeert haar blij te maken, maar niets helpt. Kameraadje Stien laat zien wat zij doet om haar broer Leon op te vrolijken.
«
»
11:00 Odo
Odo heeft een nieuwe danspas, maar niemand merkt hem op. Hij vraagt de andere vogels om voor hem een nest in de top van de hoogste boom in het bos als podium te bouwen. Als Odo zijn evenwicht verliest, moeten zijn vrienden hem proberen te redden.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Elodie vindt een speelgoedwagen op de plank. Declan en Lu willen er echter ook mee spelen.
«
»
11:10 Monty & Co
Wanneer een klant een kapotte klok terugbrengt naar Monty en Co, is Monty zeer verontwaardigd. Eddie repareert het voorwerp en de klant gaat blij weg. Eddie en Gabriella proberen Monty te helpen door te doen alsof zij klanten zijn.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
De zon schijnt en iedereen zweet. Luzie wil de anderen verrassen met een geheime plek waar ze zich heerlijk kunnen verfrissen. Maar eerst moet ze bewijzen dat ze de anderen erheen kan leiden zonder te verdwalen.
«
»
11:30 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Om te ontsnappen aan de bemoeizuchtige Chrissy, vraagt Cory zijn ouders of hij eindelijk een eigen kamer mag krijgen. Maar als hij die eindelijk krijgt, voelt het toch niet helemaal goed.
«
»
11:45 Casper en Emma
Casper en Petra gaan naar het zwembad. Casper en Petra oefenen met zwemmen en spelen in het water.
«
»
11:55 Samson en Marie
Samson is er helemaal klaar voor: het is Samsondag. Marie had hem beloofd om vandaag een hele dag dingen te doen die Samson leuk vindt, maar dat is ze helemaal vergeten. Belofte maakt schuld. Maar Samsondag loopt niet zoals gepland.
«
»
12:00 Molang
In de prehistorie is vuur een belangrijk element om te kunnen overleven. Dus wanneer Molang het vuur per ongeluk dooft, zit er maar één ding op: op zoek gaan naar vuur in het hart van de grote vulkaan.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Slippy belooft zijn oom om de planten water te geven, maar het bewateringssysteem is stuk gegaan.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Animatiereeks over de avonturen van het zevenjarige meisje Ella en haar vrienden in het universum.
«
»
12:30 De Smurfen nieuw
Smurfbloesem en Knutselsmurf worden gevangen genomen door prehistorische Smurfen.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus heeft weer een idee. Hij wil Romeinse standbeelden maken van alle menhirs in Lutetia.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Marina wil leren schaatsen met Sharko, die een veeleisende, om niet te zeggen vermoeiende, leraar blijkt te zijn. Zig, op zijn voortstuwende rolschaatsen, lokt de zeemeermin in gekke uitdagingen die veel leuker zijn dan die van de haai.
«
»
13:00 Mega Mindy
Della Cruella komt naar het politiebureau als vrijwilliger, maar Mieke vertrouwt haar niet. Helaas denkt de commissaris dat ze jaloers is als ze hem vertelt over haar wantrouwen. Uiteindelijk blijkt Mieke op het goede spoor te zitten.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Kapsalon Romy
Met frisse tegenzin past oma Stine op haar kleindochter Romy, omdat haar pas gescheiden dochter Margot moet werken.Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar de kapsalon moet.
«
»
15:00 Rox
Computerhackers hebben het banknetwerk overgenomen en halen alle rekeningen leeg. Team ROX onderzoekt de zaak onder leiding van Rick. Het wordt een zenuwslopende race tegen de klok, want het geld verdwijnt snel.
«
»
15:30 Wannabe's
Olly moet Mike helpen met het organiseren van zijn papieren. Olly gaat met tegenzin aan de slag, maar dan is Mike zijn perforator plots verdwenen. Olly kan dus niet meer verder werken.
«
»
15:45 Shaun het schaap
Bitzer komt van de dokter met een pleister en een nekbrace. De schapen zorgen goed voor hem.
«
»
15:50 Molang
Degene die erin slaagt het zwaard Excalibur uit de steen te trekken, zal tot koning worden gekroond. Van alle ridders die deze uitdaging aangaan, is het de kleinste van allemaal die zal slagen: Piu Piu.
«
»
15:55 Zouk
Tijdens een wandeling bij het meer komen Zouk en zijn vrienden een orge tegen.
«
»
16:05 Abraca
De prinses en de erwt heeft een vreselijke fobie voor ronde, groene dingen. Ze leeft gehuld in een harnas. Ze gaat naar Carabosse in de hoop een geneesmiddel te vinden, maar Abraca en Firmin riskeren alles te verpesten.
«
»
16:30 Presto's magische school
Vincent schaamt zich als zijn ouders een paar dagen op het landhuis komen logeren en zich in al hun activiteiten mengen. Hij wil van ze af zien te komen.
«
»
16:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy geeft Piya een cadeau van iets dat per ongeluk bij hem thuis is aangekomen. Ten overstaan van het enthousiasme van zijn nichtje durft hij dat niet toe te geven. Hij komt er ook achter dat het pakketje eigenlijk van Kevin is.
«
»
16:45 Coop Troep
Bertha roept de Coop Troop wanneer Prince haar plaats inneemt op haar favoriete bank. Terwijl een deel van de Coop Troop manieren probeert te vinden om hem eraf te krijgen, halen de anderen zijn favoriete speeltje.
«
»
16:55 Shaun het schaap
De boerderij krijgt een onverwacht bezoekje van een ontsnapte gevangene, uit een gevangenis uit de buurt. Hij zoekt zijn toevlucht in de schuur, maar na een tijdje lijkt de gevangenis een betere optie dan bij de schapen logeren.
«
»
17:00 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
17:15 Mannetje Tak
Een vader raakt gescheiden van zijn vrouw en drie kinderen en raakt steeds verder van huis. Net wanneer hij denkt dat hij nooit meer thuis zal komen, ontmoet hij de kerstman.
«
»
17:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De komst van Piya, die deze zomer door haar ouders aan Oggy is toevertrouwd terwijl zij op reis zijn, zet het dagelijkse leven van onze blauwe kat op zijn kop. Hij verwachtte een baby, geen zevenjarige.
«
»
17:50 Helden
kettingreactie en reuzenkatapult.
«
»
18:00 Ket & Doc
Het danst in Mali's hoofd. Als b-girl gaat ze van battle naar battle in de break scene, maar ze wil meer dan dat. Daarom is ze van school veranderd met dansen als hoofdvak. Pas veertien geworden, is ze verhuisd naar Brussel.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:25 Wannabe's
Said wil een dating app lanceren, maar hij wil die eerst testen met zijn vrienden van Video King. Iedereen maakt een profiel aan en dan blijkt dat Trix plots een match heeft met Mike.
«
»
18:44 Kingsize Live
TE: 31 Knetterende liveshow boordevol geschifte spelletjes, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 GameKeepers
Mats en Sari belanden in een museum. Ze moeten zonder dat de bewakers hen zien 'the pink lion' stelen. Een prachtige diamant. Dat is heel moeilijk, zeker wanneer hun gamekey heel luid begint te roepen tijdens het sluipen!
«
»
19:29 Kingsize Live
TE: 31 Knetterende liveshow boordevol geschifte spelletjes, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:55 Opa
Opa vertelt grappige verhalen en neemt je mee in zijn absurde en rijke fantasiewereld. Beleef samen met Arthur en Frida zotte avonturen vol bananen, dino's, eenhoorns en andere wonderlijke figuren.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:15 Ferry: De Serie
Marco krijgt een ongewenst bezoek in verband met zijn sassafras-aankopen. Nadat Ferry's loyaliteit op de proef is gesteld, onthult Ricardo een kans met een hoge inzet.
«
»
22:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers