TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
07:15 Hotter Than My Daughter
Echika wil voor haar moeder Christine een make-over, zodat ze niet langer Ma Flodder wordt genoemd. Kimi draagt graag cosplaykleding en gaat daarmee ook over straat. Goede vriendin Debbie wil dat ze zich beter gaat kleden.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 The Motorway
Een vrachtwagenchauffeur zet levens op het spel door plots in achteruit te gaan. Dave en Ali haasten zich naar een ongeval waarbij een auto en een vrachtwagen betrokken zijn.
«
»
12:40 Te bepalen
«
»
12:45 Ik Vertrek
Officemanager Jolanda van 51 verruilt haar rijtjeswoning in het Noord-Hollandse Wormer voor een oude bisschopwoning in het Griekse Kilada. Haar vriend Peter heeft ze weten te overtuigen.
«
»
13:40 Fast & Furious 8
De leden van het team lijken normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld.
«
»
13:40 Te bepalen
«
»
14:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
16:05 Familie Gillis: massa is kassa
De vakantieparken van Peter zijn dicht voor het winterseizoen. Maar dan komt Peter tijdens een controleronde achter dat alle elektronische apparatuur in de horeca nog aan staat. Zoon Mark krijgt een uitbrander en Peter moet af koelen in zijn camper.
«
»
17:00 Erfgenaam gezocht NL
«
»
17:00 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
In juni 2022 overlijdt de 26-jarige cameraman Max in een appartement op Bali. De moeder van Max wil niet dat de dood van haar zoon voor niets was en schakelt Kees in. Op Bali leggen ze een duister geheim bloot dat het leven kost van honderden mensen.
«
»
18:00 Een Echte Job NL
Caroline van der Plas schrikt zich helemaal rot als ze ontdekt dat een patiënt stopt met ademen op het moment dat ze onder narcose wordt gebracht. Aan het einde van haar dienst bezoekt Natasja een bekende patiënt op de spoedeisende hulp.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:55 Steenrijk, Straatarm
In de sprookjesachtige Turkse hoofdstad Istanbul woont de Nederlandse Lorraine Bruijn met dochter Merve. In een gezellige volksbuurt in het Friese Leeuwarden wonen de 44-jarige Christa en haar dochter Mandy.
«
»
19:50 Te bepalen
«
»
19:50 Escape Plan 3: The Extractors
De dochter van een zakenman uit Hongkong raakt vermist in wat lijkt op een routine losgeldaffaire. Als Breslin en zijn team verder onderzoek plegen, ontdekken ze dat de schuldige de gestoorde zoon is van één van hun voormalige vijanden.
«
»
21:40 De haven
Kristof, Andy en David, riggers op de grootste scheepswerf van het land, moeten een enorm vrachtschip veilig in Droogdok 6 loodsen. Douaniers Marc, Wim en Peter speuren in een container naar cocaïne.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:45 Dat Eet Dan Gelukkig Zijn
Bockie laat zich verwennen door de warme inwoners van onze prachtige hoofdstad Brussel. Bij zijn oude vriend Zwangere Guy geniet hij van pasta vongole à la Bruxelloise, gevuld met liefde.
«
»
23:50 Helicopter ER
Een 85-jarige boer komt op pijnlijke wijze vast te zitten tussen zijn eigen tractor en een muur. En tijdens winters weer wordt het team massaal opgeroepen door ingesneeuwde mensen.
«
»
23:50 Te bepalen
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers