TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
02:50 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
03:04 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Olly, het kleine witte busje
Bazza staat op de spoorwegovergang en kan geen kant op. Olly moet hem redden voordat de trein eraan komt.
«
»
05:35 Lief Monster
Lief Monster wil niet in slaap vallen op de dag waarop iedereen de hele dag feest.
«
»
05:40 Angelina Ballerina
Angelina organiseert een carnaval voor Marco, maar ze is vergeten dat ook Polly jarig is.
«
»
05:55 Jojo & Ouma
JoJo en Ouma gaan naar een doolhof, waar ze hun vrienden Alfie en Ellie tegenkomen.
«
»
06:05 Noddy, de detective
De dieren op de boerderij van Boer Tom zijn in alle staten. Ze zijn ergens van geschrokken. Noddy gaat het uitzoeken, zodat het niet nog eens kan gebeuren.
«
»
06:15 Pip en Posy
Posy haalt Pip over om voorgoed van speelgoed te ruilen, maar ze krijgt al snel spijt.
«
»
06:25 Pieter Konijn
Pieter en zijn vriendjes zien de verdwaalde Jeremias Hengelaar aan voor een eng monster dat hun tunnels heeft bezet. Ze doen er alles aan om van het mysterieuze monster af te komen. Maar met Dirk Das op hun hielen is dat niet eenvoudig.
«
»
06:35 Splat & Seymour
Splat, en Seymour die een kampioen in speurtochten is, wordt ingedeeld met Roef voor zijn eerste speurtocht. De twee katten vinden het moeilijk om samen te werken en gaan hun eigen weg.
«
»
06:45 Lucas de spin
Na een reeks stunts met Bodhi, begint Lucas Bodhi na te doen. Het lijkt erop dat Bodhi dit echter helemaal niet zo leuk vindt. Lucas zoekt haar op om zich te verontschuldigen.
«
»
06:55 Rubble & Crew
Sierra Sparkle komt haar nieuwe nummer in Bouwerdam zingen en de pups moeten het podium maken.
«
»
07:05 Coop Troop
Nadat ze Cornelius hebben geholpen met het verwijderen van een zaadje dat vastzit tussen zijn tanden, realiseren de troep zich dat Jo vermist is. Omdat hij Flo niet ongerust wil maken, blijft Billy achter om haar af te leiden.
«
»
07:15 PAW Patrol
De Paw Patrol moet in actie komen wanneer twee behulpzame robots meer aannemen dan ze aankunnen.
«
»
07:25 Katy en de gestolen kippen
De zevenjarige Katy mag op de kippen van haar oma passen. Helaas gaat het mis: een ei en de lievelingskippen van haar oma verdwijnen. Katy is niet bang aangelegd en start een zoektocht naar de kippen en het ei.
«
»
08:15 Kindertijd
Programmablok met verschillende programma's voor kleuters. Met onderdelen als kleuterdocumentaires en zelfs buitenlandse series.
«
»
08:20 Trex
Trex wil graag een Brachiosaurus worden en Lisen bedenkt een plan om Trex' wens te laten uitkomen.
«
»
08:30 Studio Snugger
Met onder meer de onderwerpen: eekhoorn, ninja's, groentenorkest, stofzuiger en slaapwandelen.
«
»
08:45 Zappsport Kantine
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op sportgebied. We volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
«
»
09:00 Timboektoe
Tieners Kars en Isa gaan verhuizen naar Frankrijk, maar zijn hier niet blij mee. Wel raken ze bevriend met Jules.
«
»
10:40 Dierendokter in het wild
Dierenarts Maaike gaat aan het werk met de caracal Luna. Daarnaast geeft Maaike een rekenles in het wild met behulp van cheeta's. Ook is er een hond aangekomen die het anti-stropersteam gaat helpen.
«
»
10:55 Proefkonijnen
Jurre en Sahil onderzoeken of je net als in films kunt vechten op een rijdende vrachtwagen. Wetensgappie Floris Göbel laat zien hoe een kameleon van kleur verandert. En in 'Glijdt 't?' hebben ze haargel op de glibberbaan.
«
»
11:20 Pokerface
Te gast zijn: Juffie Iris en Meester Jasper.
«
»
11:45 De eerste keer
Ouderavond! Kajs moeders roddelen over de leraar. Lena's lerares flirt met haar vader. Omars vriend doet alsof hij een leraar is. Benjamins moeder koopt de leraar om. Shirleys vader kijkt voetbal.
«
»
12:00 Party Crew
Ayana, Esther, Madelief en Niels organiseren een scary party. De DIY is een scary T-shirt, er worden griezelige oogtaartjes gemaakt en de partygame is een bloederig vampierenspel.
«
»
12:20 Heel Holland Bakt Kids
Tijdens de eerste opdracht worden er kastanjes gemaakt van marsepein. Daarna volgt het spektakelstuk en maken de bakkertjes een boomhut of blokhut van koek. Wie gaat naar de finale?
«
»
12:52 Checkpoint
Rachel en het testteam springen op gestapelde trampolines, verzinnen manieren om een bal uit een tuin met een gevaarlijke hond te halen en maken in één klap een auto schoon. En wie zijn de beste circusartiesten, de jongens of de meiden?
«
»
13:20 Silverpoint
Louis heeft er moeite mee dat Bea Monika's plaats inneemt voor de derde uitdaging. De twee overgebleven groepen worden naar een kasteelruïne overgebracht. De teams komen oog in oog te staan met een draak.
«
»
13:40 Home Sweet Rome!
Lucy's vrienden Nico en Charlotte kunnen elkaar niet uitstaan vanwege een 'incident' uit het verleden. Lukt het Lucy om de kemphanen vrede te laten sluiten?
«
»
14:05 Summer Break
De 16-jarige vriendinnen Tess en Yasmin hebben de zomer van hun leven als ze een vakantiebaantje krijgen op het resort van Yasmin's oom in Turkije. Samen met de andere jongeren van het animatieteam worden ze een hechte vriendengroep.
«
»
14:20 A Kind of Spark
Addie's moeder nodigt Jenna uit voor het slaapfeestje van Addie en Audrey. Addie leest in het dagboek van Lady Margaret Fraser hoe ze vervolging van haar bediende Beth wist te voorkomen.
«
»
14:45 Brugklas marathon
Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
15:35 Nachtwoud
Pauls vader is verdwenen toen hij op zoek was naar een oeroude grot. Een jaar later begint Paul, samen met zijn vriend Max, aan een gevaarlijke zoektocht naar zijn vader en de grot.
«
»
17:05 Je Zal Het Maar Hebben Junior
Kian mist een arm. Hij leert Raïsha hoe ze moet bolderen en legoën met één arm. Rosalie heeft de ziekte van Marfan, hierdoor is ze veel langer dan haar leeftijdsgenootjes. Ze moet daarom al haar kleren op de volwassenenafdeling kopen.
«
»
17:25 Hallo, ik heb een eetstoornis
Clément spreekt af met een oude vriend. Ze bespreken wat je kunt doen wanneer je iemand kent die een eetstoornis heeft. En hij brengt samen met Anne-Mar een taart naar het ziekenhuis.
«
»
17:50 Topdoks
Een diepe wond die niet vanzelf ophoudt met bloeden, hoe stop je dat? Rachel en Elbert krijgen een korte workshop. En Rachel gaat op zoek naar mini-orgaantjes in het ziekenhuislaboratorium.
«
»
18:15 Vlogmania
Reviewer Martin vlogt over een bijzondere kaarsenstandaard die kan rollen. Vlog-peuter Jason mag met zijn moeder mee naar een autogarage en gaat daar al snel zijn eigen gang.
«
»
18:35 Escape from Albatros
De vier bevinden zich op een onbewoond eiland. Maar hoe overleef je dat? Maud en Jayson leren veel van hun grootouders. Totdat oma onwel wordt en ze allemaal terug moeten naar de bewoonde wereld.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 De Mensenbieb
Vera droomt ervan om later schrijver te worden, maar hoe begin je met het schrijven van een boek? Taets heeft last van tics en dwanggedachten en vraagt zich af hoe anderen hier mee omgaan.
«
»
19:36 Socutera
Vier Voeters (de Nederlandse afdeling van Four Paws) zet zich in voor dierenwelzijn wereldwijd en wil een einde maken aan het leed van dieren onder directe invloed van mensen.
«
»
19:45 3 Op Reis
Jurre vervolgt zijn reis door Japan waar hij zich onderdompelt in verschillende subculturen. Hij bezoekt een hyperpopfeest en ontmoet de eerste vrouwelijke sumoworstelaars van Japan.
«
»
20:20 Sergio Over De Grens
Sergio neemt Maaike Cafmeyer mee naar de eilanden Sicilië en Pantelleria. Hij is gek van de Italiaanse keuken en cultuur en ook zij houdt van oudheid, authenticiteit en vooral van pasta met zeevruchten.
«
»
21:25 Nieuw Zeer
Sketchserie over de hete hangijzers van nu waar veel over gepraat en geschreeuwd wordt, maar te weinig om wordt gelachen. Van nepnieuws tot zorg, van klimaat tot #metoo, van integratie tot Piet.
«
»
21:55 Boerderij van Dorst
Freddy Tratlehner (Vjèze Fur) en Edson da Graça zijn te gast. Freddy's kookkunsten worden op de proef gesteld. Edson blijkt in een vorig leven een pikant bestaan te hebben geleid.
«
»
22:50 Tobi Kooiman: Best Of
Komediespecial van cabaretier Tobi Kooiman.
«
»
00:00 3 Op Reis
Dit reisprogramma laat zien hoe mooi onze planeet is. De avontuurlijke en enthousiaste reisreportages nodigen uit verder te kijken dan de bekende plekken. Geen massatoerisme, maar authentieke reiservaringen.
«
»
00:40 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
01:30 NOS Studio Sport Eredivisie
Samenvatting van de op die dag in de Eredivisie gespeelde wedstrijden, met alle doelpunten, belangrijke momenten en interviews na afloop van de wedstrijden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers