TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
07:45 Lego Masters
Voordat opdracht 1 van start gaat, worden de zes teams uit elkaar gehaald. De bouwers worden individueel op de proef gesteld. Voor opdracht 2 mogen ze weer samen aan de slag. Deze challenge doet een enorm beroep op hun bouwkunsten en creativiteit.
«
»
09:00 Kong: Koning van de apen
Richard heeft een nieuw kwaadaardig plan opgesteld om Kong te bestrijden. Deze keer portretteert hij zichzelf in het openbaar als een held, maar Danny en Panchi komen erachter door in vermomming het eiland van Richard binnen te sluipen.
«
»
09:20 Maya de Bij
Maya organiseert een verrassingsfeestje voor Lara, omdat ze een prijs heeft gewonnen. Lara hoort dat ze niet uitgenodigd is. Ze laat Willy pollen eten met een vreemd effect: hij zegt alles wat hij denkt.
«
»
09:35 Slisse & Cesar
Tinneke en Joe gaan niet mee op reis. Slisse wil zijn koffers absoluut niet pakken.
«
»
10:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Med
Maggie leeft mee met een patiënt wiens moeder angstig is voor de riskante operatie van haar zoon. Ripley behandelt iemand uit zijn verleden. Ahmad twijfelt aan haar gevoel als haar daden onverwachte gevolgen hebben.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Te bepalen
«
»
14:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
14:35 Kan ik het ook?
TE:14 In 'Kan ik het ook?' worden we geďnspireerd en geďnformeerd over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijgen we mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat. Kortom: zou jij het ook kunnen?
«
»
15:15 Chicago P.D.
De inlichtendienst gaat samenwerken met Nina Chapman aan een ontvoeringszaak. Voight voelt zich persoonlijk betrokken bij de zaak en wil niets liever dan gerechtigheid voor het slachtoffer.
«
»
16:10 The Masked Singer
Zangcompetitie waarin bekende Nederlanders zingend de strijd met elkaar aangaan in de meest bijzondere kostuums. De panelleden doen hun uiterste best om de identiteit van de karakters te achterhalen en met hun speculaties punten te verdienen.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:10 Goed Geplant
Paul (76) en Hilde (75) runden meer dan veertig jaar een kledingwinkel in het centrum van Bilzen. Hoewel ze een ruim dakterras hebben, zitten ze er zelden. Door de vele grijze tegels en bakstenen muren wordt het er enorm warm.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Louise werpt vandaag een blik in de interne keuken van het park, waar dagelijks duizenden dieren wachten op hun eten. Eerst kijkt ze met Christophe hoe vijf Siberische tijgers voor het eerst tegelijk mogen eten.
«
»
20:35 The Floor
Bruno heeft momenteel nog 78 kandidaten voor zich op de vloer staan. Zij strijden tegen elkaar in spannende quizduels van 45 seconden. Verliezers gaan naar huis, terwijl winnaars kans maken om weekwinnaar te worden en in de running te blijven.
«
»
21:50 Dat Eet Dan Gelukkig Zijn
Bockie laat zich verwennen door de warme inwoners van onze prachtige hoofdstad Brussel. Bij zijn oude vriend Zwangere Guy geniet hij van pasta vongole ŕ la Bruxelloise, gevuld met liefde.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
23:00 Politierechters
In de rechtbank van Oudenaarde vertelt een vrouw vol schaamte en emotie hoe ze zich op een zatte avond vastreed in het bos om vervolgens een nachtje in de cel te moeten doorbrengen.
«
»
00:10 Te bepalen
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers