TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Shark Tank
Een echtpaar uit Michigan presenteert hun product met oplosbare proteďnepakketten. Een ondernemer uit Californië presenteert zijn tweeledige riem om kostbaarheden veilig te bewaren.
«
»
08:30 Shark Tank
Een ondernemende elf uit Texas presenteert zijn grote database van Santa-entertainers om mensen te helpen de Kerstman in te huren tijdens de feestdagen. Ondernemers uit Louisiana verhelpen het gedoe van het dragen van ski's op de piste.
«
»
09:30 Shark Tank
Een ondernemersfamilie uit South Carolina en Alabama presenteert een product dat een unieke obsessie bevredigt. Een man en een vrouw uit New Jersey introduceren hun abonnementsdienst die etenstijd voor kinderen stressvrij maakt voor de ouders.
«
»
10:25 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
10:30 Below Deck Mediterranean
De bemanning bereidt zich voor op de volgende charter. Danny beschuldigt Bobby van oncollegiaal gedrag. Gasten lijken een triootje in de jacuzzi te hebben en Danny gaat weer eens te ver.
«
»
11:30 Below Deck Mediterranean
Er komen nieuwe gasten aan boord die zeven maanden verkering vieren. Het moet een romantisch hoogtepunt worden. Ben gaat uit met Hannah, maar een miscommunicatie in de keuken dreigt alles te verpesten.
«
»
12:25 Below Deck Mediterranean
Hannah voelt zich verraden door Ben wanneer hij naar de kapitein stapt vanwege de miscommunicatie in de keuken. De bemanning krijgt eindelijk een dag vrij, maar Bryan wil Danny een etiquettelesje leren.
«
»
13:25 Below Deck Mediterranean
Hannah krijgt een migraineaanval wanneer de gasten een stel vrouwen aan boord brengen. Bij vertrek roepen de singles Danny uit tot charterkoning, en dat schiet Bobby en Bryan in het verkeerde keelgat.
«
»
14:25 Below Deck Mediterranean
Hannah en Ben herdefiniëren hun relatie. Bobby beseft dat hij zijn gevoelens voor Julia niet kan negeren. Bryan roept Julia ter verantwoording voor het niet uitvoeren van haar taken. Ben maakt s'mores tijdens een strandbarbecue.
«
»
15:20 Station 19
Sullivan gaat verder met zijn pogingen om de politie en brandweer nader tot elkaar te brengen. Hij organiseert een seminar over training. Ben en Miranda voeren een openhartig gesprek over hun huwelijk.
«
»
16:15 Station 19
Net wanneer Ryan alles wil uitpraten met zijn vader, brengt Greg Tanner een bezoek aan de kazerne. Dat brengt Ryan en de anderen in verwarring. Sullivan vraagt aan een onverwacht persoon advies.
«
»
17:10 Station 19
Een zware storm raast door Seattle terwijl het team een feestje houdt. Ze moeten snel in actie komen wanneer de storm schade aanricht. Een aantal teamleden komen in levensgevaar terecht.
«
»
18:05 Station 19
Na de gigantische storm zitten Andy en Sullivan vast in een omvergeworpen auto. Het team confronteert Jack met zijn gezondheid. De brandweermannen proberen hun kameraden te vinden.
«
»
19:00 Station 19
Andy, Maya en Dean reageren op een oproep en treffen ter plaatse een gewonde vrouw met geheugenverlies aan. Kapitein Sullivan gaat met Ben en Jack op bezoek bij een patiënt.
«
»
20:00 The Walking Dead: Dead City
Maggie en Negan ontmoeten andere oorspronkelijke New Yorkers. Armstrong beleeft opnieuw een trauma en Ginny probeert zich aan te passen aan de veranderingen.
«
»
21:15 The Walking Dead: Daryl Dixon
Daryl, Isabelle, Laurent en Sylvie krijgen onderweg problemen. Isabelle kan zich de dag dat de hongerigen verschenen nog goed herinneren. Laurent voelt zich een buitenbeentje.
«
»
21:55 Law & Order: Special Victims Unit
Wanneer de zaak tegen een populaire sporter onsuccesvol blijkt, graaft Benson in het verleden van de verdachte om erachter te komen of er mogelijk meer slachtoffers zijn. Velasco is teleurgesteld na een ontmoeting met een persoonlijke held.
«
»
22:45 Law & Order: Special Victims Unit
De SVU is een gewelddadige verdachte op het spoor, die het kind van een rechercheur heeft vermoord. Rollins denkt na over een potentiële kans.
«
»
23:45 Station 19
De bemanning van Station 19 pronkt met hun spullen tijdens de FABruary Winter Pride-parade. Maya ontmoet daar iemand uit haar verleden. Carina vraagt Bailey om steun, terwijl Travis en Eli voor een beslissing staan.
«
»
00:40 HPI
Een Duitse vertaler wordt op het nippertje van de dood gered. De man blijkt een dochter te hebben maar het onderzoek heeft meer aanwijzingen nodig. Morgane's inbreng blijkt wederom cruciaal.
«
»
01:45 The Walking Dead
Rick verklaart Negan en co. de oorlog. De Saviors zijn met meer, hebben betere wapens en zijn meedogenloos, maar Rick en de andere gemeenschappen vechten samen in de hoop op een betere toekomst.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers