TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 The Resident
Dramaserie.
«
»
12:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
17:10 Superstore
Amy laat Glenns pastoor een Dag van de Aarde-kraam in de winkel beheren, maar het loopt algauw mis als Glenn haar autoriteit niet erkent. Jonah is verantwoordelijk voor duurzaamheid bij Cloud 9.
«
»
17:40 Superstore
Dina neemt de rol van kwaaie pier op zich als het management Amy opdraagt om iedereen op zijn uren te korten. Intussen doet Mateo een opzienbarende ontdekking over Marcus.
«
»
18:10 Superstore
Als een foto van een troep in de winkel viraal gaat, proberen Amy en Jonah daar profijt uit te trekken. Dina zoekt de twitteraar. Mateo, Cheyenne, Garrett en Glen verkopen spullen van zichzelf.
«
»
18:40 Superstore
Amy en Dina zijn bij het management van Cloud 9 om de problemen op te lossen die ontstaan zijn door Sandra's misplaatste activisme. Jonah probeert een personeelsbijeenkomst te saboteren.
«
»
19:10 Superstore
Amy en Jonah komen tegenover elkaar te staan als het management het personeel met beloningen voor zich probeert te winnen, maar de gelederen zullen zich moeten sluiten om iemand te kunnen redden.
«
»
19:40 9-1-1
Dramaserie. van Ryan Murphy met Angela Bassett in de hoofdrol, geeft een intense kijk in de chaotische wereld van de hulpdiensten. Als de meldkamer een bericht binnen krijgt, komen brandweer, politie en ambulancedienst waar nodig in actie.
«
»
20:35 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
22:40 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
00:30 What We Do in the Shadows
De vampieren komen terug van hun wereldreis en treffen hun landhuis aan, dat op instorten staat. Er bevindt zich een griezelig nieuw wezen in het huis.
«
»
00:55 What We Do in the Shadows
Nandors zoektocht naar liefde heeft eindelijk succes. Nadja realiseert haar levenslange ambitie om een vampiernachtclub te openen.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers