TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Een hondenmozaïek. Een micro macro wereld van brandweerlieden. Boekenmeisje geniet van een broodje.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Simon heeft eigenlijk geen zin om met oma te gaan winkelen, hij heeft het veel te leuk. Hij zal er geen spijt van krijgen, want Boris, de boerenzoon, zal hem in een heel nieuwe wereld introduceren.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor heeft een spin gevonden en toont hem trots aan Kaatje. Zij is bang van de spin en wil dat Viktor hem doodslaat, maar dat wil Viktor niet. Kameraadjes Sus en Flor laten zien dat spinnen en kriebeldiertjes in de tuin helemaal niet eng zijn.
«
»
06:30 Odo
Een van Odo's favoriete bomen is omgevallen. Maar het is nog erger voor Michael de muis want zijn hele huis is weggevaagd. Odo belooft hem te helpen een nieuwe plek te vinden om te wonen met zijn zeer grote familie.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Lu is boos en teleurgesteld als niemand haar nieuwe schoenen leuk lijkt te vinden.
«
»
06:40 Monty & Co
Mevrouw Rainey komt naar Monty en Co om te zien of zij haar oude voorwerpen voor recycling willen hebben. Wanneer ze niet beseffen wie zij is, wordt mevrouw Rainey overvallen door Eddie, Lulu en Jack en ze ziet Charlie aan voor een inbreker.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Lucy breekt per ongeluk de kom van George. Edmond is ervan overtuigd dat de kom kostbaar is en gerepareerd moet worden. Lucy en Edmond gaan aan de slag, maar het blijkt geen makkelijke klus.
«
»
07:00 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Mama en papa hebben een speciale dag, omdat zij hun jubileum vieren. Cory en Chrissy helpen hun drukke mama om een speciaal diner voor papa te bereiden. De middag zit vol verrassingen.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd is boos op Anna, want ze heeft zijn bal lek gemaakt. Anna probeert het weer goed te maken. Ze kunnen de bal toch samen repareren? Daar wil Saïd niets van weten. Dan gaat Anna zelf aan de slag.
«
»
07:25 Samson en Marie
De burgemeester nodigt Samson uit voor het bal van de burgemeester. Samson belooft te komen.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer door een misverstand Bill denkt dat Samson en Marie naar Australië verhuizen, zal hij er alles aan doen om hen hier te houden. Hij besluit zelfs de banden van hun busje plat te laten, zodat ze niet kunnen vertrekken.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Ella, Slippy en Madhu storten neer op een weesplaneet. Ze zijn elkaar kwijt. Ella heeft Glitch en Slippy heeft Maggie. Ella moet ineens werken met gereedschap en Slippy moet het doen met alleen informatie.
«
»
07:45 De Smurfen nieuw
Klungelsmurf wil acrobaat worden om zo zijn onhandigheid beter te leren beheersen.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Chloé is uitgenodigd om mee te doen aan een auditie voor de rol van Assepoester. Senior helpt haar om zich voor te bereiden.
«
»
08:10 Wannabe's
Video King heeft een pak leuke spullen ontvangen van het Chinese technologiemerk Shimshung. Als deze spullen aan bod komen in de filmpjes van Video King, dan mogen ze alles houden.
«
»
08:30 De Raad van Soekie
TE: 20 Komische fictiereeks over Soekie, de voorzitster, en vier andere leden van de leerlingenraad op een middelbare school.
«
»
08:45 GameKeepers
Mats en Sari moeten vanuit een ruimteschip naar asteroïden schieten om ze te vernietigen voor ze de aarde bereiken. Maar wanneer GM plots het ruimtevaartuig saboteert, lijken de GameKeepers verloren nog voor het spel goed en wel is begonnen.
«
»
09:15 Otis-Skate
Wanneer de waarheid aan het licht komt, vallen Otis zijn reisplannen in het water. In de hoop zijn positie als skateleerkracht te redden, bedenkt hij een gewaagd plan.
«
»
09:30 Molang
Molang is het kostuum van een samoerai aan het poetsen en kan het niet laten om het even te passen. Wanneer een boer in paniek komt vertellen dat een draak zijn boomgaard heeft aangevallen, moet Molang onmiddellijk helpen.
«
»
09:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
09:45 Goed gezien!
Hoog in het Andesgebergte in Peru kan het soms erg koud worden. Samen met Sarai bouwt Sarah een zonnedouche: een slim vatensysteem met een zelfgemaakt zonnepaneel.
«
»
10:10 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
10:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya bereidt een show voor en ze wil het helemaal alleen doen als een grote meid. De kakkerlakken manipuleren de kat om zijn geliefde nichtje toch te helpen zodat hij de koelkast weerloos achterlaat.
«
»
10:30 Tik Tak
Een rij oranje speelgoed, een paddestoel gemaakt van wol. Boek Jongen maakt de wasmachine.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Simon en Gaspard spelen superhelden in de achtertuin van hun grootouders. Opa stuurt hen om een supersnack te halen uit de zijspan in de schuur. Plotseling horen ze tot hun schrik een vreemd geluid.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel heeft een ei gevonden in de tuin. Wanneer hij het ei wil opeten, houdt Kaatje hem tegen. Ze denkt dat er mogelijk een babydiertje in het ei zit. Ze vragen raad aan kameraadje Annabel, die thuis veel eitjes en kippen heeft.
«
»
11:00 Odo
Odo vindt een plastic fles. Hij probeert hem weg te gooien, maar de fles veroorzaakt problemen voor de kampeerders. Dan vindt Odo een goed gebruik voor een weggegooid voorwerp.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu kan niet wachten om aan een nieuwe dag op school te beginnen en met Patrick, haar bloemenvriendje, te spelen. Ze wordt echter verdrietig als ze ziet dat de plant is gaan hangen.
«
»
11:10 Monty & Co
Gabriella besluit dat kleuren als geel iedereen gelukkig maken, maar blauw maakt ze verdrietig. Gabriella probeert Monty en de rest te bevrijden van de kleur blauw, maar dat maakt iedereen boos.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy nemen Matilda mee naar het bos om te spelen, maar ze verdwijnt als het tijd is om naar huis te gaan. Edmond en Lucy zijn ongerust omdat er een vos in het bos rondloopt.
«
»
11:30 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Cory is vastbesloten om de aankomende danswedstrijd te winnen. Hij traint zo hard, dat de lol er helemaal vanaf gaat voor Benny, zijn gefrustreerde danspartner en hij niet meer naar het dansfeest wil.
«
»
11:45 Casper en Emma
Casper en Emma doen alsof ze spoken en monsters zijn en Randi vertelt spookverhalen.
«
»
11:55 Samson en Marie
Samson hoort op de radio dat er een gevaarlijke boef uit de gevangenis ontsnapt is. En dat net nu hij alleen in het busje is. Marie is even weg, Samson is bang. En juist dan hoort hij enge geluiden bij het busje.
«
»
12:00 Molang
Op een eiland ontdekken Molang en Piu Piu een bewoond fort met vele andere Piu Piu's. Hoewel ze Piu Piu met open armen ontvangen, willen ze met Molang absoluut niks te maken hebben.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Slippy, Ella en Madhu doen mee met een raadselrace, maar Ilo en Gem gooien roet in het eten door de punten te pakken van een hele grote ster. Slippy geeft het op, maar Ella gaat door en komt bij een superreus bijna in een supernova terecht.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Ella, Slippy en Madhu gaan op zoek naar de verjaardagsster voor Priya. Ze proberen een saaie rode bol op te leuken, maar een flaire vernielt alles. Toch is Priya enorm blij, want haar vrienden weten zo goed wat ze leuk vindt.
«
»
12:30 De Smurfen nieuw
Verlegen Smurf is gefascineerd door de spraakzame Smurfbloesem en wil vrienden met haar worden.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Schaschlix wordt door de Romeinen gearresteerd, hoewel hij niets misdaan heeft. Generaal Labienus moet hem weer vrijlaten. Vanaf nu wordt Schaschlix gezien als een rebel. Dogmatix probeert Labienus te overtuigen van Schaschlix' onschuld.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Marina wil haar vader de klepels laten zien, maar ze is bang voor zijn reactie. Als hij aankomt om haar te vragen hem op de troon te vervangen, doet de zeemeermin er alles aan om ervoor te zorgen dat hij de tapdans niet ziet.
«
»
13:00 Mega Mindy
Een krankzinnige professor gebruikt een klein meisje om winkels te beroven. De commissaris wil de zaak graag oplossen, maar hij wordt betrapt, en raakt daarbij in gevaar. Tijd voor Mega Mindy om hem te redden en de professor te vinden.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Selenite, een buitenaards wezen, en zijn ruimteschip arriveren op aarde om naar licht te zoeken.
«
»
13:40 Presto's magische school
Vincent is woedend als hij ontdekt dat Kiki Rufus een pak slaag heeft gegeven. De Doberman is nu bang voor zijn schaduw. Vincent eist dat Daniel de Chihuahua eruit zet. De dieren zullen zich verenigen om iedereen te helpen.
«
»
13:50 Coop Troep
Een zwerfkat neemt de plaats van Prince in het huis in en schopt hem eruit. De Coop Troop moet nu zien uit te vinden wie de echte Prince is en wie de kraker met de altijd stiekeme Frankie in de buurt om de zaken nog meer in de war te sturen.
«
»
14:00 Nachtwacht
Op de dag dat Vega uit het boek mag, vindt ook een ceremonie plaats waarbij de voorwerpen van de Nachtwacht worden opgeladen. Daarnaast heeft Vlad ook nog iets belangrijk op te biechten aan zijn vrienden.
«
»
14:25 Zotte dieren
Ontmoet de bezemjagende honden en de huisdieren die vriendjes zijn geworden met robotstofzuigers.
«
»
14:30 Zotte dieren
Maak kennis met een fret die erg opgewonden raakt als hij aanbelt en met de schattigste kittens.
«
»
14:40 De Smurfen nieuw
Begonia, Smurflili en Smurfbloesem besluiten om Wilde Smurf samen een lesje te leren.
«
»
14:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Wanneer Piya gefascineerd raakt door magie, willen Oggy en Jack haar hun goochelkunsten tonen. Er ontstaat een strijd tussen deze goochelaars en de katten vergeten bijna Piya, die graag deel zou uitmaken van de show.
«
»
15:00 Rox
Er is verrijkt plutonium gestolen: genoeg om de helft van het land radioactief te besmetten. Team Rox moet de nucleaire lading zo snel mogelijk terughalen. Een spoor leidt hen naar een racebaan waar rallywagens het geregeld tegen elkaar opnemen.
«
»
15:30 Wannabe's
Mike heeft op internet de nieuwste trend ontdekt: de prank-je-baas-challenge, waarin mensen hun baas beetnemen. Mike wil dus ook beetgenomen worden en Olly gaat meteen aan de slag.
«
»
15:45 Shaun het schaap
Iedere keer als de postbode langskomt bij de boer, wordt Bitzer overgenomen door zijn hondeninstincten. Dat resulteert in verscheurde post en een boze boer. Shaun besluit te helpen door de rol van therapeut op zich te nemen voor Bitzer.
«
»
15:50 Molang
Tijdens de oudheid lijden Molang en Piu Piu schipbreuk, waarna hun vlot aanspoelt op een eiland. De twee zijn opgelucht door de goede afloop, en gaan op zoek naar anderen. Maar dan staan ze op het punt een buitengewone ontmoeting te hebben.
«
»
15:55 Zouk
Zouk neemt Uil, die ziek is, mee naar de dokter voor een speciale behandeling.
«
»
16:05 Abraca
Wanneer Firmin een video moet opnemen om een wedstrijd te winnen, stuurt Don Quichot koning Arthur naar Carabosse. Deze laatste heeft een obsessie die hem ertoe aanzet om alles wat op een zwaard lijkt te grijpen en ermee te zwaaien als Excalibur.
«
»
16:30 Presto's magische school
Drakentand geeft een show in de stad, maar een van zijn leerlingen is ziek. Hij vraagt Lorenzo om een Presto kind om zijn plaats in te nemen. Dylan beweert de beste goochelaar van de school te zijn en wordt gekozen.
«
»
16:45 Coop Troep
Agnes roept de troep om hulp om Reggie's verrassingsverjaardagsfeestje te organiseren. Flo probeert Reggie weg te houden van het huis totdat hij besluit weg te sluipen en een wilde tijd te beleven.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Timmy besluit de egels te helpen om een slaapplekje voor de nacht te vinden. Zijn goede bedoelingen eindigen echter anders dan gepland.
«
»
17:00 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
17:15 Stap maar op mijn bezemsteel
De kat van een heks wordt jaloers wanneer de heks andere dieren op haar bezem laat meerijden. De kat vindt het maar niks, maar de nieuwe dieren helpen de heks wanneer een angstaanjagende draak verschijnt.
«
»
17:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy laat Piya, Kevin en de kakkerlakken op pad gaan. Kevin speelt echter bij alle activiteiten vals met de hulp van Bob. Oggy heeft niets door en Piya raakt steeds meer gefrustreerd. Boos op het onrecht raken de kakkerlakken betrokken.
«
»
17:50 Helden
Vandaag: petflessenboot en mentos afvuren.
«
»
18:00 Ket & Doc
Aiko, een meisje van tien, trekt na de lockdown de stad in en gaat op zoek naar nieuwe verhalen voor haar vlog. Op verschillende plaatsen in de stad ontmoet ze andere kinderen die ritmisch of muzikaal uiting geven aan hun gevoelens.
«
»
18:15 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
18:25 Wannabe's
Door omstandigheden zal de dansrepetitie van Said zijn hiphopcrew bij Video King doorgaan. Daarom wil Said dat iedereen zeker op tijd weg is. Maar Shoana wil eerst nog een nieuwe, spectaculaire profielfoto maken.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
TE: 20 Komische fictiereeks over Soekie, de voorzitster, en vier andere leden van de leerlingenraad op een middelbare school.
«
»
19:05 Nachtwacht
In het bos van Schemermeer wordt een weg aangelegd. Daar is echter niet iedereen even blij mee. Tijdens de werken wordt Brik de stuipen op het lijf gejaagd door een moddermonster.
«
»
19:30 De Hoppers
Jackie en Geert kijken hun favoriete Science Fiction-reeks uit de jaren tachtig. Ze gaan er te hard in op, en verkleden zich als de hoofdpersonages. Het loopt helemaal uit de hand wanneer Jackie als hoofdrolspeelster Ragira Moonshine lesgeeft.
«
»
19:45 Shaun het schaap
De persoonlijke hygiëne van de boer laat te wensen over. Shaun, Bitzer en de Flock komen in actie en besluiten de boer een volledige wasbeurt te geven.
«
»
19:55 Opa
Opa vertelt grappige verhalen en neemt je mee in zijn absurde en rijke fantasiewereld. Beleef samen met Arthur en Frida zotte avonturen vol bananen, dino's, eenhoorns en andere wonderlijke figuren.
«
»
20:00 Sporza: WK Baanwielrennen
Verslag van het WK baanwielrennen in Ballerup, Denemarken.
«
»
21:40 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
22:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers